Bjezi od nje ako boga znasimas oglas ili broj od babe sa cvikama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bjezi od nje ako boga znasimas oglas ili broj od babe sa cvikama
Je li to uz naplatu ili bez?Trazim nekog ko voli stopala,lizanje ljubljenje,cuclanje i sl.
18,170/57
Prostor moj,samo ZG
0916182229 wap
Vjeruj mi, bolje da ju nikad ne upoznaš...živa katastrofa...takve krampove u Africi lavovima bacaju.imas oglas ili broj od babe sa cvikama
Ona tebi plati.Je li to uz naplatu ili bez?
Imaš link,jel postoji kaj drugo osim plavog oglasnikaLucija (profesorica, profa, trenerica...)
Svima nam dobro poznata ženska u drugoj polovici 50-ih, naglašenih oblina, velike guze i raskošnih grudi. Nekoliko puta godišnje mijenja lokacije od centra prema zapadu uglavnom neki studio app.
Definitivno na zalasku karijere ali još uvijek se neda, u faci nije nešto ali još uvijek dobro izgleda u minici i štiklama. Meni osobno osrednja usluga, oral i sex jednako lošo ili mi jednostavno nisu po guštu što sam nadoknadio kod doggyja koji je sasvim ok. doživljaj s obzirom na dobru kantu.
Uglavnom fina je pristojna, čista, depilirana i uredna ali s obzirom da je stvarno dugo na sceni nije mi više zanimljiva no s obzirom da ionako cilja na mlađu populaciju svi koji volite starije tete Lucija vam je dobra prilika za opuštanje.
Ako nisi još bio, otiđi do Lucije i samo rokaj.Bitno mi je da je oko 5 banki,više manje,i neka realna cjena
PO 'sexy trenerica' ...uživaj na treningu!Može link
Nisam bio jer nemam tako dobar želudac za krampove ali @footjober je stavio svoj komentar pa slobodno baci pogled možda ti pomogne pri odluci;Jel može recenzija za Đurđu @mfs ? Planiram posjetu pa ono, ako može. Dobre su ti recenzije, inače! Unaprijed hvala!
Luce ili ti Sonja u ono vrijeme je bila TOP ponuda u ZG prije 10-tak god..nisi ju mogo samo tako dobit na mob..radila sve..moglo se sve..udarala se zestoko..onda je pocela s pizdarijama da nema ni oral bez kondoma i otisla u kuracLucija (profesorica, profa, trenerica...)
Svima nam dobro poznata ženska u drugoj polovici 50-ih, naglašenih oblina, velike guze i raskošnih grudi. Nekoliko puta godišnje mijenja lokacije od centra prema zapadu uglavnom neki studio app.
Definitivno na zalasku karijere ali još uvijek se neda, u faci nije nešto ali još uvijek dobro izgleda u minici i štiklama. Meni osobno osrednja usluga, oral i sex jednako lošo ili mi jednostavno nisu po guštu što sam nadoknadio kod doggyja koji je sasvim ok. doživljaj s obzirom na dobru kantu.
Uglavnom fina je pristojna, čista, depilirana i uredna ali s obzirom da je stvarno dugo na sceni nije mi više zanimljiva no s obzirom da ionako cilja na mlađu populaciju svi koji volite starije tete Lucija vam je dobra prilika za opuštanje.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|