Mozart
Well-known member
Smrdi na sms za hotline.![]()
Kaya 25 godina😈❤️
Imam 25 godine i spremna sam na druzenje kod mene doma u klimatiziranom lijepom prostoru.www.oglasnik.hr
Nemogu nac nista o ovoj, zna li sta ?
Whatsapp je poslovni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smrdi na sms za hotline.![]()
Kaya 25 godina😈❤️
Imam 25 godine i spremna sam na druzenje kod mene doma u klimatiziranom lijepom prostoru.www.oglasnik.hr
Nemogu nac nista o ovoj, zna li sta ?
aha, npr kad bi ti imao fetiš na gangbang onda bi po tebi to trebalo biti da samo ti jebeš a ostali kartaju u drugoj sobi ili cuckold , ti jebeš zenu/curu a bull u hotelu spava, frende ne kužiš ti što je fetišPa jebote, fetiše imamo svi i ja ali ne želim to raditi na kurvi koju dnevno mazne 10 možda i više.
Mislim da je neka Brazilka/Latina.Smrdi na sms za hotline.
Whatsapp je poslovni
Šta je to?! Šifra za aktivaciju nuklearnog oružja?!Mislim da je neka Brazilka/Latina.
Ja sam se javio, kaže 7030, 13060…
Da.Šta je to?! Šifra za aktivaciju nuklearnog oružja?!
I sam sam dobio takav odgovor. Kaj se mene tiće, malo previše, a ni ne znaš kaj buš zatekao tamo negdje..kam već ideš.Da.
Sa 7030 ti tajmer ide samo 10 sekundi, a sa 13060 dvije minute trinaest sekundi.
O ljudi! 7030 znaći 70€ za 30 minuta, a 13060 znaći 130€ za 60 minuta.
Možda bi bilo bolje da se piše 70/30 i 130/60, ali onda bi pitali ljudi, kaj joj je to tlak...
Kak napraviš loše napraviš. Nitko nije zadovoljan i samo svi mrgljaju.
Oral ide? Bez? Malo tvrđi naglasak ima? Bosanski?![]()
Vitka crnka 40g!
Crnka 40g 170/55/3 poziva te na nezaboravno druženje u svoj ugodan prostor. Higijena i diskrecija 100%.Bez sms-a!www.oglasnik.hr
Bio neki dan. Lokacija iza Arena centra zgrada. Msm da je adresa Jarušcica. Žena nije bas najljepša u faci. Ima ok noge i guzica je dobra. Tepao sam ju od iza i svrsio u nju(kondom). Šteta 50 evrica pola sata.
Lokacija?Bio,korektna sve kak pise mlada uredna cice lepe 2 ojkice ,nije iz zg oklice,oral bez akcija sa,surađuje,jos koji put ponoviti sigurno ce biti jos bolje..60 novih pola…pristojna kulurna vraca kakav si i ti..![]()
Diskretno druženje u mom stanu
Plava kosa, 25 godina, 167 visoka, 58kg, nudim ugodno i diskretno druženje 0924263859 samo pozivi.www.oglasnik.hr
N.zgbLokacija?
Jel ima tetovaže ?Bio,korektna sve kak pise mlada uredna cice lepe 2 ojkice ,nije iz zg oklice,oral bez akcija sa,surađuje,jos koji put ponoviti sigurno ce biti jos bolje..60 novih pola…pristojna kulurna vraca kakav si i ti..![]()
Plava kosa, 25 godina, 167 visoka, 58kg, nudim ugodno i diskretno druženje 0924263859 samo pozivi.www.oglasnik.hr
Puno si rekao... Utrine, Sopot, Zaprude, Buzin?
Prevara teška...navlači te da kupiš bon,kao ne možeš ju nazvat jer joj ne radi mikrofon na mobitelu i te fore...Ima li neko iskustva sa ovom? Slike obecavaju
![]()
Laura
Zovem se Laura imam 24 godine i trenutno živim malo iznad Črnomerca. Razmjene slika i posjete te upoznavanja uživo.…www.oglasnik.hr
ImaJel ima tetovaže ?
Rekao ti je dovoljno i vise od toga .Puno si rekao... Utrine, Sopot, Zaprude, Buzin?
I naravno poznata od prije .Jel ima tetovaže ?
Mamu im jebem! Ne možeš ih zakonom zabranit! Samo varaju ljude. I to su uglavnomtipovi iza takvih profila...Prevara teška...navlači te da kupiš bon,kao ne možeš ju nazvat jer joj ne radi mikrofon na mobitelu i te fore...
Bio danas, faca prosjek, sise lijepe kao i tijelo, prvo razočaranje pušenje s gumicom, drugo razočaranje usred pušenja netko zvoni, veli dostava hrane, prekine pušiti i čeka dostavljača da joj donese gablec, ode cijela atmosfera u kurac, gablec stigne, nastavi ona, ne osjećam ništa preko te gumetine, idemo u doggy, nekak ga uguram jer je fino uska, svršavanje u kondom. Čisto odrađivanje, cura dobro izgleda kakvih sve odrona ima al me nije privukla da ponovim posjetu. Jebiga.Bio,korektna sve kak pise mlada uredna cice lepe 2 ojkice ,nije iz zg oklice,oral bez akcija sa,surađuje,jos koji put ponoviti sigurno ce biti jos bolje..60 novih pola…pristojna kulurna vraca kakav si i ti..![]()
Pazi Banditu je pušila bez , kako sad tebi pušila s kondomom ?Bio danas, faca prosjek, sise lijepe kao i tijelo, prvo razočaranje pušenje s gumicom, drugo razočaranje usred pušenja netko zvoni, veli dostava hrane, prekine pušiti i čeka dostavljača da joj donese gablec, ode cijela atmosfera u kurac, gablec stigne, nastavi ona, ne osjećam ništa preko te gumetine, idemo u doggy, nekak ga uguram jer je fino uska, svršavanje u kondom. Čisto odrađivanje, cura dobro izgleda kakvih sve odrona ima al me nije privukla da ponovim posjetu. Jebiga.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|