Hvala hvala,Ja ne vjerujem da ima vas likova koji se sprdate s deckom jer ga pali voajerizam... a kladim se da bi se recimo na tvoje "skrivene fetise" jos vise izrugali.
Btw javilo mi se barem 15 muskaraca kako doci do tog para, o tom po tom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala hvala,Ja ne vjerujem da ima vas likova koji se sprdate s deckom jer ga pali voajerizam... a kladim se da bi se recimo na tvoje "skrivene fetise" jos vise izrugali.
Bio ja nedavno, pusi bez kondoma a moze i seks bez kondoma sa svrsavanjem unutra, zena oko 60godina i dolje dlakavaBio ja pred cca 2 tjedna.sta se tice higijene i prostora top.ona se trudi i dobro pusi bez,seks isto vrlo dobro.ja bi ponovio.
Uzas!!!Bio ja nedavno, pusi bez kondoma a moze i seks bez kondoma sa svrsavanjem unutra, zena oko 60godina i dolje dlakava
Pa 70% njih s plavog daje bez sa svršavanjem unutra...Neke se čak i čude kad tražiš kondom...Uzas!!!
Pa bas zato je to uzas. Ja evo nisam upoznat s tim pojmom da neke dajuPa 70% njih s plavog daje bez sa svršavanjem unutra...Neke se čak i čude kad tražiš kondom...
Da da...S nekima sam bitke vodio oko toga jer su se samo krenule nabost...Pogotovo nakon 2 - 3 obilaska...Pa onda čuđenje jer nećeš bez...Pa bas zato je to uzas. Ja evo nisam upoznat s tim pojmom da neke daju
Potpuno promašuješ poantu, imaj ti fetišhe kakve god hoces al kad budes tolko glup da daš 60e za gledanje, direktno utječeš na razjebavanje cijelog marketa. Zasto bi se netko seksao za 60e ako imas debila koji ce ga gledat za 60?Pa ne vrijeđam, svi smo punoljetni ovdje i zanimaju nas prostitutke, čemu to ruganje...
Zato se ne mogu nadivit ovima kaj pišu da ližu...Pa jbt...Napuni ju ko pekinšku patku 5 - 6 frajera prije tebe i ti ju onda poližeš...Pa bas zato je to uzas. Ja evo nisam upoznat s tim pojmom da neke daju
Moram se slozit s tobomZato se ne mogu nadivit ovima kaj pišu da ližu...Pa jbt...Napuni ju ko pekinšku patku 5 - 6 frajera prije tebe i ti ju onda poližeš...
To je onda cuckoldZato se ne mogu nadivit ovima kaj pišu da ližu...Pa jbt...Napuni ju ko pekinšku patku 5 - 6 frajera prije tebe i ti ju onda poližeš...
To je užas...A ne cuckold...To je onda cuckold
U pravu si.Zato se ne mogu nadivit ovima kaj pišu da ližu...Pa jbt...Napuni ju ko pekinšku patku 5 - 6 frajera prije tebe i ti ju onda poližeš...
Pa jebote, fetiše imamo svi i ja ali ne želim to raditi na kurvi koju dnevno mazne 10 možda i više.ispada da na grupi malo ljudi ima fetiš tj malo uopce razumije što je fetiš
Skoro sve daju bez, sad neka da da se svrsi u nju a neka ne...Pa bas zato je to uzas. Ja evo nisam upoznat s tim pojmom da neke daju
A šta onda s ovima koje skupljaju donacije po live cam i onlyfansu? To je onda još gore od gledanja uživoPotpuno promašuješ poantu, imaj ti fetišhe kakve god hoces al kad budes tolko glup da daš 60e za gledanje, direktno utječeš na razjebavanje cijelog marketa. Zasto bi se netko seksao za 60e ako imas debila koji ce ga gledat za 60?
Dečki, idemo s time u birtijuA šta onda s ovima koje skupljaju donacije po live cam i onlyfansu? To je onda još gore od gledanja uživo
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|