Dariosused
Active member
Ti si njen promotor da ga jebešJesu li samo stopala u pitanju?
Kakav je ostatak?
Kakva je usluga?
Kakva osobnost?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si njen promotor da ga jebešJesu li samo stopala u pitanju?
Kakav je ostatak?
Kakva je usluga?
Kakva osobnost?
Sve je super,ak znas kj hoces…Jesu li samo stopala u pitanju?
Kakav je ostatak?
Kakva je usluga?
Kakva osobnost?
Nisam,samo čovjeku predlažem za prvi put nekaj kak treba…Ti si njen promotor da ga jebeš
Ne prima Fist,piss,tako da ne radi sveAtraktivna sexipilna plavuša ! ! !
39 god., radi u svom i vašem prostoru ! ! Radi baš sve ! ! !www.oglasnik.hr
Ova je već dugo prisutna, radi sve, jel bio netko?
A kakva je u ovome sto radi? Iz prve ruke iskustva?Ne prima Fist,piss,tako da ne radi sve
Ma ne radi ona nistaAtraktivna sexipilna plavuša ! ! !
39 god., radi u svom i vašem prostoru ! ! Radi baš sve ! ! !www.oglasnik.hr
Ova je već dugo prisutna, radi sve, jel bio netko?
Bio prije nesto manje od dvije godine, žena po mojoj procjeni rane pedesete, plavuša, oronula u licu jedino kaj je vitka, ni malo izazovno obucena, nece majicu skinut, prostor dosta loš,pušenje bez kondoma...onako može to puno bolje, seks bzv nije htijela jahat veli leda me bole hahaha misionarka i doggy iskrcaj u kabanicu...tak da ne radi ona nista, a kamoli sve...nije za preporukuNe prima Fist,piss,tako da ne radi sve
Nisu tak ruzna ubiti prosjecna al da ih posunca,otidje pedikeru i polakira nokte bila bi ok....ne kuzim kak droce uzimaju takvu lovu a ne ulazu u sebe...jesmo banana drzava u svim degmentima.Ima ružna stopala u tri p m
Pa ne pruza usluga foot a…da bi bilo lepse ,bi…ali kad je potraznja 3xveca od ponude who cares..Nisu tak ruzna ubiti prosjecna al da ih posunca,otidje pedikeru i polakira nokte bila bi ok....ne kuzim kak droce uzimaju takvu lovu a ne ulazu u sebe...jesmo banana drzava u svim degmentima.
Ja poslao poruku ali ne odgovara josAvantura / Poznanstvo
Tražim nekoga za avanturu neobavezno druženje. Povremeno kad nam to obaveze dozvole. Iz Zg. Ali sam cesto u Ri i St.…www.oglasnik.hr
Jel netko bio s ovom?
Prevara ne Treba ti ni odgovoritJa poslao poruku ali ne odgovara jos
Msm da je meni rekla kad bi bio prvi susret 100 ili 200 kn a bon ili air cash ko da je sigurna da sam ozbiljan i normalanJa poslao poruku ali ne odgovara jos
Hoće nekeA bon od 100 kuna, prevara?Ja poslao poruku ali ne odgovara jos
Mlada, a već pokvarena.Msm da je meni rekla kad bi bio prvi susret 100 ili 200 kn a bon ili air cash ko da je sigurna da sam ozbiljan i normalan
Đubre žica bonove.Ja poslao poruku ali ne odgovara jos
Možda je muškoĐubre žica bonove.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|