tinderbinder
Member
Nemam. Mršava plavuša. Radi gfe zato je zanimljiva. Odgovori svake prijestupne na whatsappImaš sliku ili bar opis?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam. Mršava plavuša. Radi gfe zato je zanimljiva. Odgovori svake prijestupne na whatsappImaš sliku ili bar opis?
Ja sam je bio lijepo opisao, ali ste vi lijeni pogledati par strana u natrag. Po meni ova cura je TOP u okvirima normalne ponude do 500/700, a prošao sam ih dosta. Recimo da je u rangu Brinete Alex (nježne i mazne), samo nešto mlađa. I dodao bi njen duboki oral kao također jednu interesantnu prednost.Nemam. Mršava plavuša. Radi gfe zato je zanimljiva. Odgovori svake prijestupne na whatsapp
Meni prilično zgodna, plava duža valovita kosa, velike plave okice, pune usne baš za ljubljenje, uže lice, vragoljast pogled. No čemu to, ako se ne javlja i ne daje oglase.Kakva je u faci?
Po 1001 put, bjež od te lokacije. Upiši u tražilicu Antunović ili Nova Galerija, pa vidi...Možeš napisati kakva je što se tice usluge?ako si bio.
Crna pantera
Bio sam kod nje neki dan, visoka zenska, mal mrsavija i pocelo joj visit kaze jer su teretane zatvorene. Inace privlacna, manje sise, manje dupe, dosta mrsava npr vidi joj se trticna kost kad ju guzis.
Bilo je ful lako i brzo dogovorit se s njom. Dobro se jebe, razne poze. Spaljena je malo, svako malo se pocne smijat al simpaticna je. Ne svida mi se kaj je rekla da je danas odradila vec devetoricu. Nemoj mi to govorit
Bio sam prije dvije godine, Selska ulica, prije restorana Zlin, neuredan i zapušten prostor, obje u pedesetim godinama, plava očito davno dobar komad crna ružna a sad obje ruine. Jedna te obrađuje druga priča na telefon, onda se zamjene, od njihove bzvz priče došlo mi da se pokupim i odem, jbg jedva odradio teškom mukom svršio "rudarenje brate".Extra ekskluziv !
Dvije zrele dame za mlade i za one koji se osjećaju mlado. . najbolja guza za igrice. svila, čipka, koža, igrice s…www.oglasnik.hr
Zvao, kazu 2 rade sve za 400 pola sata.
Ima tko iskustva? Nezz jel se isplati?
Ovu sam i ja karo par puta pri put mi se svidjela al drugi put me pozurivala tako da nisam bio vise bila je u neboderu na ljubljanici dosta dugo097/683-5562Vrhunske tete - Vrhunski užitak ! ! !
POSJETITE sexy tete i doživite nezaboravno druženje za pamčenje. Za mlade i kulturne dečke. Molim bez SMS-a.…www.oglasnik.hr
Lokacija kod Plive na Črnomercu.
Tarifa 400/800.
Crna bi mogla imati svoje slike, dok crvena teško.
Mislim da su rekle 49 i 50 godina ali mislim da imaju i više.
Jedna oral radi sa, druga bez i uglavnom se mijenjaju. Dok te jedna odrađuje, druga te malo mazi.
Ne žele zajedno oral.
Čist ok za skinuti fmf sa liste želja, teško da ću ponoviti.
091/783-4693U troje je slađe!
Ispuni si želju i uživaj sa dvije djevojke u njihovom ugodnom prostoru! Higijena i diskrecija 100%. Bez sms-a.www.oglasnik.hr
Lokacija Jarušcica kod Arene
Tarifa 300/500.
Nekih pedesetak godina.
Tijelo slično slikama, ali su koža i sise obješene.
Odlično puši bez kondoma. Baš joj se ne da bit gore ali je zato doggy super.
Simpa bakica. Za te godine super.
091/366-6122Atraktivna crnka ! ! !
Crnka visoka vitka 25, 174/56/3, erotski dotjerana. spontana, vedra, prekrasnog tijela i osmjeha traži društvo…www.oglasnik.hr
Lokacija Remiza.
Tarifa 400/800
Simpa plavuša. Pričljiva, manje sise, mrvicu jača, zgodna. Slike bi mogle biti njene. Oko 25 godina. Odmah se javila, dogovor odličan. Jebeno puši bez kondoma ali dosta kratko. Gore ide polako i nije nešto. Doggy guzicom lijepo radi, misionarski voli jače - top.
Preporuka.
Kolega, ponuda je skroz losa ali ipak bolje Hercegovku nego ove tvoje BrazilceE koji jad kad vam je ta baba od skoro 50 godina "vrhunska". Prvi i ujedno zadnji put kad sam je guzio došlo mi je da joj opalim šamarčinu, hercegovka glupa.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|