ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Neces me uvuci u raspravu :)

Meni se nije svidjelo i to je to, niti cu ponoviti. Stovise kad sam odlazio od nje mislim si koji k mi ovo treba, onda znas kak je super bilo :) :)

Ako se tebi svidaju one male ispuhane sisice samo naprijed :)
Jbt ispada da tu ne smijes rec ak ti ne pase malo glupo previse debila jentu forsiraju idealnu neku pricu koja kod 95 posto kurvi u plavom oglasniku ne postoji

Pa dobro sad da je Minea vrhunska čkapi - nije, da vrijedi 500 kn pola sata - možda. Ja sam se zajebao i uzeo sat vremena 800 kn i definitivno neću ponoviti. Ugodna je za razgovor, oku ugodnog je lica, dobra joj je guza i to je to što je pozitivno. Ali ponovit neću ne samo zbog toga što puši s kabanicom već i zbog uistinu lošeg poprsja.
Minea puši sa kabanicom jedino ako ti kita smrdi.
Ne da puši bez kabanice kad je sve u redu nego se davi u kurcu

Meni je rekla da joj bas zato hrpa ljudi i dolazi jer ona sve radi s kondomom. Rekla da uvijek koristi kondom pri pljugici tak da.

https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/sara-44-g-oglas-5028157

Bio sam kod sare 44.
Šteta: 400kn pola sata.
Godine su tu negdje,možda koja godina više.
Malo te voza oko zgrade prilikom dolaska,kad otvori vrata pitala me dal ostajem.
Nudi tuširanje,čist ručnik....sve u svemu higijena je ok.
Nakon tuširanja akcija,pušenje bez,sex sa.
Pušenje po meni ok,al može i bolje.
Sex ništa posebno,promijenili 2,3 poze i to je to. Nakon seksa ugodno popričali i naravno ne gleda na vrijeme.
Sise male i ispuhane, trbuh visi,,,,godine su učinile svoje.
Išao samo jer sam nju uspio dobiti u to vrijeme kad mi je odgovaralo,dal bih ponovio?
Ne.

Cao drugari , ta ta ta tiraaaaa !

+385958666985

Ne mogu vise citati hrpetinu vaših kretenluka i 100x osvrt na Crnu Panteru . Evo vam malo mesa drkajte sljedećih mjesec dana .

Opis:
Zgodna crnka Dalmatinka , lijepo tijelo oblikovano plivanjem , ogledni primjerak domaće cure s plaze . Cice 3 - ke , silikoni , jako naglašene bradavice , gotovo savrsena guza , lijep picic . U faci zgodnicka , godine srednje 30-te.

U ponudi masaža i ručni 300 , s oralom 400, komplet 600.

Kao sto je kolega rekao cura ima problem a drogom, mehanika, izgled nije nesto, ne preporucujem

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh