Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro poznata......jedna od boljih u vrijeme kad je radilaDali tko zna Angelinu?
Plavuša ...radila prije jedno 5 god
Više ne radi???Dobro poznata......jedna od boljih u vrijeme kad je radila
Mislim da samo povremeno i to s stalnim klientimaViše ne radi???
NeImaš broj?
Lijepo si ju opisao,a akcija?Cao drugari , ta ta ta tiraaaaa !
+385958666985💋Zanosna brineta, 30 godina 💋
Zanosna brineta, top izgleda, Visoka 167, 56 kg, grudi 3, nudim ti opuštajuće i b2b masaže u mom luksuznom prostoru. Za…www.oglasnik.hr
Ne mogu vise citati hrpetinu vaših kretenluka i 100x osvrt na Crnu Panteru . Evo vam malo mesa drkajte sljedećih mjesec dana .
Opis:
Zgodna crnka Dalmatinka , lijepo tijelo oblikovano plivanjem , ogledni primjerak domaće cure s plaze . Cice 3 - ke , silikoni , jako naglašene bradavice , gotovo savrsena guza , lijep picic . U faci zgodnicka , godine srednje 30-te.
U ponudi masaža i ručni 300 , s oralom 400, komplet 600.
A jel se pojavila sada ? Nevidim ju38 godina…
Dobro poznata Leona…
Imas o njoj puno napisano
U Zagrebu je…A jel se pojavila sada ? Nevidim ju
ona je uvijek tu među namaJa sam se sa Leonom čuo preko whatsapp poruka. Ako je isti broj a mislim da je.
Koliko sam skužio, imala je malu pauzu od Zagreba i nije ju bilo tu neko vrijeme.
A jel se pojavila sada ? Nevidim ju
Nemoj se ljutiti,ali to nije oglas od Leone!Novo ! Ceca 19 g ! Kratko u gradu ! Tvoj prostor !
PRELIJEPA CURA 19 g DOLAZI NA VAŠU ADRESU ! 175/60/3www.oglasnik.hr
Na koji broj kad nije aktivna od 26.05Ja sam se sa Leonom čuo preko whatsapp poruka. Ako je isti broj a mislim da je.
Koliko sam skužio, imala je malu pauzu od Zagreba i nije ju bilo tu neko vrijeme.
Nije istina,ako si korektan prema njoj sve dobijes..i uvijek malo duze..Ne idi kod nje, imas tu previse losih recenzija o njoj, nadrkana, narkomanka, kod nje nema sat vremena vec za 20 minuta letis van itd svašta su pisali, a i skupa je ....
Duže od plaćenog…nisam isao na sat…duze od sat vremena?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|