ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Izgleda da je Leona jos jedna od onih po kojoj ljudi pljuju bezveze. Nisam imao njezin broj spremljen upravo zbog takvih ljudi, a nakraju je zenska ipak
To je mala Niki , top maserka ako se ne varam, ili netko sa njenim slikama. Top maserka Niki se predstavljala, to je sigurno netko uzeo njene slike
To je Niki , najljepša cura na PO. Mala ima facu i tijelo da ti se noge odsijeku. Ovo je najljepša cura na PO , 800 komplet.

Bio nekidan. Krizanje selska zagorska. Prostor odvratan. Isao jer mi se samo ona javila a bas mi se islo. Zenska od nekih 40 godina, cak i nike tak losa. Duge noge ima i sisu, samo si joj oci svako na svoju stranu 😆

Sve sa kondomom. Pušenje nije nešto, ali seks je ok. Na onom krevetu punom robe i pizdarija malo misionarski, malo doggy i malo od iza stojecki. Svrsio sam u kondom dok sam bio u njoj. Šteta 300 i fkt ne bi ponovio jer sam nakon seksa zbog nehigijenskih uvjeta odmah kupio vlazne maramice i dezinficijens za kurac za svaki slucaj. Šteta 300 pola sata klasika, ako hoces i anal 400. Barem je jeftino ako nista drugo.
Jel gospođa obrijana ili prirodna dolje?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh