ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Izgleda da je Leona jos jedna od onih po kojoj ljudi pljuju bezveze. Nisam imao njezin broj spremljen upravo zbog takvih ljudi, a nakraju je zenska ipak
To je mala Niki , top maserka ako se ne varam, ili netko sa njenim slikama. Top maserka Niki se predstavljala, to je sigurno netko uzeo njene slike
To je Niki , najljepša cura na PO. Mala ima facu i tijelo da ti se noge odsijeku. Ovo je najljepša cura na PO , 800 komplet.

Bio nekidan. Krizanje selska zagorska. Prostor odvratan. Isao jer mi se samo ona javila a bas mi se islo. Zenska od nekih 40 godina, cak i nike tak losa. Duge noge ima i sisu, samo si joj oci svako na svoju stranu 😆

Sve sa kondomom. Pušenje nije nešto, ali seks je ok. Na onom krevetu punom robe i pizdarija malo misionarski, malo doggy i malo od iza stojecki. Svrsio sam u kondom dok sam bio u njoj. Šteta 300 i fkt ne bi ponovio jer sam nakon seksa zbog nehigijenskih uvjeta odmah kupio vlazne maramice i dezinficijens za kurac za svaki slucaj. Šteta 300 pola sata klasika, ako hoces i anal 400. Barem je jeftino ako nista drugo.
Jel gospođa obrijana ili prirodna dolje?

Jel lak dogovor bio sam zvao ali nije se javljala, jel se isplati ići i koliko košta?
500/800, Ovo ti je moja recenzija od treceg mjeseca.

Srednji apartman u Krugama, sve cisto. Brineta od kakvih 30 godina, pretpostavljam da je iz Bosne po naglasku. Nije debela, niti mrsava, nekakva sredina, ali nije utegnuta. Odnos prema klijentu jako dobar, ili sam se njoj mozda jako svidio, moguce i to. Pola sata 500. Oral bez, obostran, misionarka, cowgirl i 69. Dozvolila mi je svrsavanje u usta kad sam ju pitao. Jako ljubazna tijekom cijelog susreta, da se ljubiti. Uglavnom bilo je vrlo dobro. Definitivno za ponoviti.

To je bilo za prvi susret, eh sad, za drugi je vec bilo losije. Nije se htjela vise ljubiti, iako sam joj dao 800 za sat vremena. I nije bila dobre volje kak prvi puta, tak da nije bilo na nivou. Po mome, za isprobati jednom i to je to.

• Like
reagiranja: one

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh