Mark41zg
Well-known member
Djevojka 23 god.
Djevojka 23 god., pruža opuštajuće i nezaboravne masaže u svom i Vašem prostoru. Rođendane, momačke zabave i sl.…
www.oglasnik.hr
Lokacija Sigečica
Zvao danas...javi se neka promukla stara baba...bio u šoku malo....reko joj da mi ne zvuči kao da ima 23 god....ona kaže da uslugu pruža druga cura, 23 god...kaže 400 glodavaca klasika, pola sata..i uglavnom pošalje me na lokaciju...kaže koji ulaz kad sam došao i koji kat.... Dođem gore, zadnji kat...vrata mi otvara mlađa cura, kaže da se zove Klara, mršava, vitka, crnokosa, kosa svezana...trepavice (umjetrne) tolko masivne i debele da sam se pitao kak može držati oči otvorene sa tim opterečenjem...Mislim da ima bliže 30 godina , a ne 23..ali možda zbog vitkosti se želi "provuči" kao da ima 23.....Onu staru babu koja me uputila, nisam vidio u stanu (ako nije bila sakrivena u kuhinji)... Pitam tu curu, Klaru, jel se mogu istuširat prije...kaže ona, ma nema tople vode, rade toplovod novi na ulici, operi ga malo iznad lavaboa?! Reko budem ja ipak u tuš kabinu i sa hladnom vodom se nabrzinu podaprao. Ta Klara ima neku čudnu spiku, govori o nekim drugim stvarima, čudne fore ima i sl.... Nema neke erotičnosti, strasti i slično...čista mehanika, da te odradi,,,.. Uglavno bio je oral, bez gumice, onda stavi gumicu, sjedne na njega..kasnije sam ju još zguza (anal nisam tražio)...i onda misionarski i svršio u kondom...I oet sam išao pod tuš da se operem..
Cijena 400/600
svršavanje u usta nadoplata (nisam koristio)
Dojam cure 4/10 (teške umjetne trepavice, blago čudan pogled, čudna spika, mršava, nema neke obline, male bradavice)
Dojam akcije 4/10 ( više ona kontrolira akciju nego ja kao klijent)
Higijena--djeluje uredno stan, čak stavi i novu plahtu, ali me začudilo to što me nije tražila da se detaljno operem.....kaže malo ga isplahni u lavabou ako baš hočeš..
Dali bi išao k njoj opet...Nebi,,,probao sam, ali nebi se vračao..