Javila se porukom.Prova san zvat nejavlja se meni
600kn 30min
1000kn 1h
Rudeška cesta
Mislim da je ipak malo premršava za tu lovu. Probao spustit ali ne želi niti čuti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javila se porukom.Prova san zvat nejavlja se meni
sta ima u ponudi sve?Javila se porukom.
600kn 30min
1000kn 1h
Rudeška cesta
Mislim da je ipak malo premršava za tu lovu. Probao spustit ali ne želi niti čuti
Ma prevara neka.. isto je i meni rekla, pitam ju za sutra u koje vrijeme i više nema odgovora..Javila se porukom.
600kn 30min
1000kn 1h
Rudeška cesta
Znaci samo na poruke odgovaraMa prevara neka
Ma prevara neka.. isto je i meni rekla, pitam ju za sutra u koje vrijeme i više nema odgovora..
I ja joj napisao dal moze oko 13h.Znaci samo na poruke odgovara
Meni neće ni na poruke ni na poziv da odgovoriI ja joj napisao dal moze oko 13h.
Kaze ne radi tada.
Ok. Kad pocinjes radit?
Nema vise odgovora
Koja je to iz SamoboraEkipa je li ko bija sa mladom plavom curom iz Samobora,mislim da nije imala oglas nigdi,ako je ko bija i pretpostavlja da zna o kome se radi nek se javi u pp
I ja bi da ima koja sad da radiJel ima neka da sad radi?
plava radiJel ima neka da sad radi?
Ne radi višeEkipa je li ko bija sa mladom plavom curom iz Samobora,mislim da nije imala oglas nigdi,ako je ko bija i pretpostavlja da zna o kome se radi nek se javi u pp
Extra ekskluziv !
Dvije zrele dame za mlade i za one koji se osjećaju mlado. . najbolja guza za igrice. svila, čipka, koža, igrice s…www.oglasnik.hr
Ja kao veliki ljubitelj starijih, milf pa i gilf preporučujem da ne idete. 400 kn oral i sex
Izbjegavati oglas, ja ne bih ponovio ni da je besplatno. Malo oral s gumicom od crne i sex, pa s lucijom ostalo. Doček je prihvatljiv. Ja sam unatoč nekim lošim recenzijama išao jer sam mislio da su milf i morao sam probati, ali ne bih ponovio. Obje su deblje iako lucija ima ok guzu za te godine. Prije bih rekao da su gilf, ali uglavnom, ne idite. Moje prvo iskustvo, natego sam ga jedno 12 h prije, ali sam došao napaljen jer sam malo idealizirao cijelu tu priču plus prvi put ću biti sa starom ženom. Riješio obje i na kraju sam skinuo gumicu i svršio po njoj, drugačije ne bih mogao svršit koliko mi je pao moral poslije.
Idući put biram pravu milfaru ili neku koja sigurno vrijedi, slobodno preporučite neku milf koja se stvarno trudi...
Jesi bija kod te ?Sexy mlada djevojka pruža masaže
Cura od 22 godine nudi opuštajuće i body to body masaže u svom prostoru. Nazvati za dogovor.www.oglasnik.hr
ovo smeće stavilo fotku od sare jeterić..jbte da je sara na ponudi, odmah bih joj soma eura platio
Moze link. Koliko je cijenaPozdrav ekipo,
prije par dana bio kod Dea Siget, citajuci recenzije isao provjeriti.
Docekala me gola, kad sam je vidio mislio odustati ali ajde nisam bas takav haha.
Masaza je jako dobra, ali njen izgled nije bas nesto.
250kn masaza i oral,Moze link. Koliko je cijena
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|