Marko123567
Member
A jel znas koja ulica mislim da me decko prevario s tom kurvom raspalomTi si sigurno neki psihoticni lik od prije,,sigurno te blokala pa sad ne znas kak ces do nje pa histerises
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel znas koja ulica mislim da me decko prevario s tom kurvom raspalomTi si sigurno neki psihoticni lik od prije,,sigurno te blokala pa sad ne znas kak ces do nje pa histerises
I ti me šprdaš to je na srednjacimaSprda te lik...ona je u ulici braće domani...kućni broj 14, peti kat...
Pa sto će ti onda adresa ako vec sve znaš, nije ona krivaA jel znas koja ulica mislim da me decko prevario s tom kurvom raspalom
Pa nisam siguran pratim mu lokaciju i tam je bio u kombolovoj pa me zanima jel je ta kurva tamPa sto će ti onda adresa ako vec sve znaš, nije ona kriva
Jedino ako ti njega sad be želiš prevariti sa njom
Ja sam mislio da si žensko, sad mi niš nije jasno, ak si peder kak te je onda prevario sa ženskomPa nisam siguran pratim mu lokaciju i tam je bio u kombolovoj pa me zanima jel je ta kurva tam
pa nije ni meni jasno zato mi je i cudno sta me s zemskom prevarioJa sam mislio da si žensko, sad mi niš nije jasno, ak si peder kak te je onda prevario sa ženskom
Boze nisam zensko kaj je cudno da je gay tu na ovom forumu ne kuzim trebam pomoc od vas i vi ne zelite pomociJel nisi siguran, ili nisi sigurna...ili si siguran da trolaš...u svakom slučaju ako si žensko, klin se klinom...pa ajde se nađi samnom, ja te dobro izjebem i onda ste 1:1
Ja donesem piveNit si mi prijatelj...niti je ovo nevolja, ovo je komedija. Čekaj idem po kokice do mikrovalne, vratim se da vidim razvoj situacije. Ovo je napetije nego krv nije voda i KT2 skuskupa
Ne mogu vj i niko mi nebu
Znaci peder siNe mogu vj i niko mi nebu reko ulicu
I sta ondaZnaci peder si
Ili ako ima ko za preporucit koju blizu autoputa (nije predaleko) relacija Ivanja Reka - Bregana?
i kaj ćeš točno napravit? jel misliš možda nekaj loše napravit panteri?Samo trebam ime ulice ne budem ja nju dosao napast il nez kaj samo mi treba ime ulice
Boze nikome ne budem nista lose napravio samo me zanima dali me je decko stvarno prevario ili ne kaj je tak tesko za skuzit pa nebum si zivot unistio zbog tam neke kurve s kojom me decko prevario pa da u zatvoru zavrsim samo me zanima jel me prevario ili ne da znam da prekinem s njimi kaj ćeš točno napravit? jel misliš možda nekaj loše napravit panteri?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|