Jesu slike njezine?❤️💋💣💥Angelina 💥💣💋❤️
Jedinstvena Ange 24godina 170/50/3 sa vlastitim prostorom. Slike moje - bez neugodnih iznenađenja. Diskrecija je…www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesu slike njezine?❤️💋💣💥Angelina 💥💣💋❤️
Jedinstvena Ange 24godina 170/50/3 sa vlastitim prostorom. Slike moje - bez neugodnih iznenađenja. Diskrecija je…www.oglasnik.hr
Jesu,njezine su.Jesu slike njezine?
Iskustvo, ponuda? Ja mislim da ona bude i u SarajevuJesu,njezine su.
Imam problem. Baš sam se navukao na Ivu (Slatka kao med, vatrena plavuša) što operira na Vrbiku, ali je definitivno počela biti jako skupa (30min-120eur, 1h-250eur). Imate li neku sličnu sa takvim oblikom tijela ili sličnu koja pruža tako malo profesionalniju, opušteniju i seksipilniju akciju?
Baš sam se navukao na nju i ona mi godi, ali počela je biti skupa jako. Neki prijedlog??
Meni je rekla:"Povisila sam cijenu. Pola sata je 120, a sat vremena je 250"Ona stara Iva s Črnomerca kaj je radila s još jednom? I u Domobranskoj u neboderu gdje ih je bilo više?
Prije par tjedana sam je zvao rekla mi je 80/30 min... pa sam se zahvalio, previše za nju.
uzmes 2x po pola sata kada hoces sat vremena i ustedis 10Meni je rekla:"Povisila sam cijenu. Pola sata je 120, a sat vremena je 250"
tko prvi pisne - pederNe mogu vj i niko mi nebu reko ulicu
može oglas od ive?Ona stara Iva s Črnomerca kaj je radila s još jednom? I u Domobranskoj u neboderu gdje ih je bilo više?
Prije par tjedana sam je zvao rekla mi je 80/30 min... pa sam se zahvalio, previše za nju.
Slike su njene cura je zgodna samo dosta nezainteresirana u akciji ali odradiJesu slike njezine?
Još između napraviš pauzu i odeš u obližnji birc na pivicuuzmes 2x po pola sata kada hoces sat vremena i ustedis 10
HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA KAKO SI SMIJESAN U PICKU MATERINU EVO SUZE MI IDUtko prvi pisne - peder
Pratim. Znam da je Ukrajinka i prije se naslikavala s mužem ili s kime većKakva su vam iskustva sa ovom maserkom?Masaža Zagreb 🙌🏻 (@julia_postnova_) • Instagram photos and videos
2,196 Followers, 972 Following, 1,007 Posts - See Instagram photos and videos from Masaža Zagreb 🙌🏻 (@julia_postnova_)www.instagram.com
Koji je link od Ane Rudeš?Evo ekipa da podijelim moje iskustvo u ovom hobiju.
Baba sa cvikama— uzas,uzas i uzas.
Mirela erotik—meni je bilo ok,pusila ga je brutalno,mozes jebat kako zelis i svrsavanje u usta.
Ponovio bih.
Crna pantera—ok,komunikativna,ok pusenje,lize paksu,jebanje poza kako zelis,dok sam ju guzio gurnuo sam joj prste u supak i pasalo joj je.
Po meni pre mrsava.
Nebi ponovio.
Ruza ljns—Pusenje koma.Jebao je na onom njenom stolu i svrsio po sisama.
Fora je gledati zenu koju si vidio na tv-u kako ti lize kurac i jaja ali sve u svemu lose.
Nebi ponovio.
Udana dama— izgled jos nekak ali pusenje s kabanicom.Jebao ju u tri poze,krenuo polizati sisu i neda…izgleda da se cuva za muza
Nebi ponovio.
Ana Rudes—ok curka.Pusi vrhunski!!
Seks je bio takoder odlican.Tri puta me pospricala.Jebes kako hoces i svrsis di hoces.
Ponovio bi.
Sandra Petrokov—stara baba,prica ko navijena,korektna.Jako dobro mi je pusila.Svrsavanje di hoces,moze i bez kondoma ali nisam htio.Istresao joj se u usta.
Nebi ponovio.
Dama 45 ili tak nes u neboderu—
Plavusa pijana ko majka.Molila me da ju jebem bez kondoma.
Nebi ponovio.
+385 95 856 4135Koji je link od Ane Rudeš?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|