trubadurko
New member
Ne, oglašavala se kao Crna pantera3. Nives
Jel to ta sto se je prije par godina oglasavala ko sportasica?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, oglašavala se kao Crna pantera3. Nives
Jel to ta sto se je prije par godina oglasavala ko sportasica?
Koja ulica u utrinamaMalo Utrine , malo dubrava tak je meni rekla. Ja bio u dubravi kod kioska mali apartman s ulice ulaz
Nazovi i dogovori se sve će ti ona reciKoja ulica u utrinama
A koja ulica ili di se otprilike nalazi zovem ne javlja seUtrine, bar je bila prije 3 tjedna
Nazovi i dogovori se sve će ti ona reci
A di se nalazi ta navodno negdje u utrinama jel znas koja ulica ili otprilike di se u utrinama nalaziBio sam u vise navrata, ali zadnji put je čudno podrigivala.
Jako mršava ali solidno spaljena i komunikativna.
Ali nudi solidan standard i rekao bi da je u igri barem 30 godina
Jel ti znas koja ulica u utrinama di se otprilike nalaziMalo si nabrijan i nestrpljiv. Kad ti se javi, dobit ćes adresu. Nisu Utrine Maksimir pa da ćeš lutati.
Strpljen, spašen
Jel ti znas koja ulica u utrinama di
Ti si sigurno neki psihoticni lik od prije,,sigurno te blokala pa sad ne znas kak ces do nje pa histerisesJel ti znas koja ulica u utrinama di se otprilike nalazi
koji ti je kurac?Jel ti znas koja ulica u utrinama di se otprilike nalazi
Mile Gojsalić 14 , 8. katJel ti znas koja ulica u utrinama di se otprilike nalazi
Bokte jebo jesi naporan u 234 pičke materine. Nije ni kurvama danas lako ako takvi ko ti jebu...Jel ti znas koja ulica u utrinama di se otprilike nalazi
Lazes me to ne postojiMile Gojsalić 14 , 8. kat
A jel ti znas mozda koja ulicaBokte jebo jesi naporan u 234 pičke materine. Nije ni kurvama danas lako ako takvi ko ti jebu...
Sprda te lik...ona je u ulici braće domani...kućni broj 14, peti kat...Lazes me to ne postoji
A jel znas koja ulica mislim da me decko prevario s tom kurvom raspalomTi si sigurno neki psihoticni lik od prije,,sigurno te blokala pa sad ne znas kak ces do nje pa histerises![]()
I ti me šprdaš to je na srednjacimaSprda te lik...ona je u ulici braće domani...kućni broj 14, peti kat...
Pa sto će ti onda adresa ako vec sve znaš, nije ona krivaA jel znas koja ulica mislim da me decko prevario s tom kurvom raspalom
Pa nisam siguran pratim mu lokaciju i tam je bio u kombolovoj pa me zanima jel je ta kurva tamPa sto će ti onda adresa ako vec sve znaš, nije ona kriva
Jedino ako ti njega sad be želiš prevariti sa njom![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|