Plavuša 40.g., 165/55/3 samo za situiranu gospodu.Bez sms-a.Slike moje! Higijena i diskrecija 100%.
www.oglasnik.hr
Bio danas kod dotične u Zapruđu. Ako ništa drugo, žena je korektna, drži se dogovora, a u suštini to i je najvažnije jer se većina njih niti ne javlja na prokleti telefon. Oralni može bez i sa gumicom + sex, sve skupa 60€ za pola sata. Inače, na fotografijama nije ona. Žena ima otprilike između 40 i 45 godina, sise viseće oko trojke. U licu solidna, građa tak-tak i ima dosta madeža po tijelu. Poslušna je, radi vrlo dobar blowjob, ali u meni je problem jer mi se brzo diže, a još brže spušta. Nije žena kriva, jer ipak sam već i u godinama. Malo mi je pušila, malo mi je sjela na kurac, probao sam i doggy, ali mi se mali spustio tako da je to bila nemoguća misija. Naravno, svršio nisam, a težak je put od trnja do svršavanja u mojim godinama. Uglavnom, možete otići, žena je korektna, drži se dogovora i radi ono što joj se kaže. Međutim, ako očekujete neku ekstra ljepoticu možete ostati razočarani.