Cura je btw. dosta dugo na Seekingu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cura je btw. dosta dugo na Seekingu.
uzmi si koji sat i prolistaj...i pusti one gluposti "nemam cajta" da kasnije nebi zazujo pred nekim haustorom ili išo do obližnje ine po bon...uglavnom cure koje imaju više pozitivnih recenzija bi trebale bit bolji izbor..Ljudi novi sam u svemu ovome, kak točno funkcionira ovo na EGE? Samo im se javim na whap pa dogovaramo dalje? Imate prijedloge kod koga otić?
Vjerojatno ti nije odgovorila jer brijem da ima posao "normalan" uz kurvanje. bila je dva puta kod mene fina, pristojna, cista i izgleda ko model, visoka sa okruglim malim sisama a tako je uska da nemogu vjerovati da se kurva
Poslao poruku prije 2 dana, pročitala al nije odgovorila. Negdje sam vidio da je većina slika na tom profile fake...
Curka je top, bila je kod mene dva puta, fina, cista, pristojna, izgleda ko model. To je ona sa fotki, mozda ne sa svih jer ima duze noge od one sa fotke u hulahopkama, al ima istu frizuru i plavu kosu i mrsavica ko sa fotki. Korektna je i odmah ti veli kaj ne radi a kaj radi....Poslao poruku prije 2 dana, pročitala al nije odgovorila. Negdje sam vidio da je većina slika na tom profile fake...
Isus te nedo vec treci put pisem reply i nigdje ga nemogu nacPoslao poruku prije 2 dana, pročitala al nije odgovorila. Negdje sam vidio da je većina slika na tom profile fake...
Evo uspija si... Trebaš kod ulogiranja odabrati zapamti meIsus te nedo vec treci put pisem reply i nigdje ga nemogu nac
I sta sve radi a sta ne?Curka je top, bila je kod mene dva puta, fina, cista, pristojna, izgleda ko model. To je ona sa fotki, mozda ne sa svih jer ima duze noge od one sa fotke u hulahopkama, al ima istu frizuru i plavu kosu i mrsavica ko sa fotki. Korektna je i odmah ti veli kaj ne radi a kaj radi....
Imas kakve njene slike sa Seekinga jesi bio s njomCura je btw. dosta dugo na Seekingu.
Sorry al nizam bio.....iste fotke kao i na EGEu.Imas kakve njene slike sa Seekinga jesi bio s njom
Potvrdujem, iste fotke i na seekingu...Sorry al nizam bio.....iste fotke kao i na EGEu.
Napomeni da je na zutom,sad na hepovima subovima ne znam cem ne.bokTamnoputa mačkica
Tamnoputa zavodljiva mačkica extra guza, lijepe noge, pruža različite vrste masaže, klimatiziran prostor, parking.…www.oglasnik.hr
091/927-7070
Crnokosa..kaže da ima 35 god....po slikama tako slično izgleda, ali mislim da nisu sve slike njezine (ne sječam se tetovaža)....dogovor ok...kaže hotel plava laguna...dođem tamo, parkiram vani....kaže da dođem u hotel u sobu...malo mi je bilo nezgodno prolazit pokraj recepcije da me ne pitaju nešto....radi u hotelskoj sobi..uzeo sam masažu i btb (40 europskih)...komplet je 60....uglavnom, malo masira...malo btb....i ručno i oralno....završetak neče u usta... Ok usluga za pristojnu cijenu.... Kad zovem druge, preko oglasnika i jave se babe od 50 i više godina ( a u stvarnosti imaju još 10 godina više) i kažu mi masaža 60, a dogovor za više u prostoru, onda je ovo ok usluga.
I meniLjudi, molio bih vas ukoliko ima neka dobra duša da mi pošalje broj od dobre stare Leone (Zelenooka ljepotica) na pvt. Hvala unaprijed puno!
Ona je jedina kod koje sam dosao i otišao. Prvo me dvaput izjebala za termin da stojim pred adresom a ona se ne javlja jer je uzela drugog u međuvremenu. Reko ima dobru tu guzicetinu moram to zavrtiti (karijera na po, prije nego sam krenuo s EGE i posjetima ostatku eu). Uspio dobiti termin, doc, bila je malo čudna Al Reko vikend je mozda je pila idk. Nasalim se da se napokon pronalazimo i kako me dvaput sjebala za termin, a ona počne nešto srat blabla, počne pizdit i na mene, Reko ocemo ovo otkazati il sta, pa je rekla aj necemo, daj taj kurac vamo. Ljubiti nisam ni probao ofc, dao da pusi ona se nešto premaze, rekoh daj se okreni pa da to završimo jer mi je stvarno bilo dosta, naguzi se ona i kako sam stao iznad nje takav smrad jebote pas, skoro sam se zrigao. Hvala bogu hlace i sve na meni jer se nisam htio skidati za tih pola sata, zakopcam ja i van bez bokNapomeni da je na zutom,sad na hepovima subovima ne znam cem ne.bok
Odvratna jeOna je jedina kod koje sam dosao i otišao. Prvo me dvaput izjebala za termin da stojim pred adresom a ona se ne javlja jer je uzela drugog u međuvremenu. Reko ima dobru tu guzicetinu moram to zavrtiti (karijera na po, prije nego sam krenuo s EGE i posjetima ostatku eu). Uspio dobiti termin, doc, bila je malo čudna Al Reko vikend je mozda je pila idk. Nasalim se da se napokon pronalazimo i kako me dvaput sjebala za termin, a ona počne nešto srat blabla, počne pizdit i na mene, Reko ocemo ovo otkazati il sta, pa je rekla aj necemo, daj taj kurac vamo. Ljubiti nisam ni probao ofc, dao da pusi ona se nešto premaze, rekoh daj se okreni pa da to završimo jer mi je stvarno bilo dosta, naguzi se ona i kako sam stao iznad nje takav smrad jebote pas, skoro sam se zrigao. Hvala bogu hlace i sve na meni jer se nisam htio skidati za tih pola sata, zakopcam ja i van bez bok
Jbg tad nisam na forumu nasao nista za nju, mislio sam da je dobra pa ju "čuvaju". Tko ide - sretno,uzivajte
Pa može kontakt?Javi se
Mislim da ipak nema toliko druženja koliko ima komentiranja i raspitivanja tu po forumima.Meni je zanimljivo kako P.O. djevojke imaju dobro pamćenje ako se uzme koliko ljudi bude kod njih. Sjećaju me se čak iako nisam bio dulje od godine dana. Vjerojatno po glasu ili možda licu me prepoznaju.
Netko će reći da spremaju brojeve mobitela, možda, ali ne vjerujem u to osim ako nisi baš stalno kod kod njih.
Molim te broj od Ane Rudeš ...redovit sam kod nje no izgleda prominenila broj ..hvalaDanas sam bio kod Ane Rudeš i mogu reći da još uvijek nisam došao k sebi koliko je bilo dobro Cura je toliko napaljena da to nije normalno. To još u životu nisam vidio. Skoro smo se već na vratima počeli seksati. Prvo ponudi sok, malo popričamo, a jedva čekamo i ona i ja da krene akcija. Puši fenomenalno, bez kondoma, guta ga do kraja a nije da mi je baš mali (18 cm). Morao sam je više puta moliti da uspori jer bi svršio doslovno za pola minute. Ljubi se izvrsno, pravo seksi žvaljenje. Seks odličan, nabija se na njega i uživa u tome. Možeš raditi kaj hoćeš, dirati, maziti, lizati, daje sve osim analnog. Finale je bilo u usta, zašpricao je i po licu i kosi, oblizivala se jezikom kao da šlag jede. Higijena top, prvo tuširanje, čisti ručnik, prostor uredan i čist, ona mirišljava. Jest da je skupo, ali vrijedi svakog centa i velika mi je želja ovo ponoviti. Uzeo sam sat, ostao nekih 35 minuta (jbg malo je požurivala kasnije). Nakon akcije sokić, malo popričali, poljubac za kraj i krenuh kući s osmjehom na licu. Ovo mi je tek drugi susret s eskort damom (nakon bucke Olivere), ali po vašim recenzijama mislim da se jako malo njih može usporediti s Anom. Nije top model, malo je jača, pogotovo u guzi, sise neka trojka, ali je toliko jebozovna da se čovjek napali čim te onako pogleda. Ako planirate ići, od ovog tjedna na dalje radi samo ujutro, od 10 pa do nekih 15-16 iz osobnih razloga, ne želim sad govoriti kojih da ne zadirem u privatnost. U svakom slučaju ja sam preprezadovoljan
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|