Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio kod nje i požalio,psihotična,poslje nje sam otišao kod Brazilke i bilo mi je odličnoJel bio tko i kakva je te dal je uz sve to normalna!?Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Vidi se da si novi. Bar o njoj imaš bar 100 recenzija samo ukucaj Marija Poljak.Jel bio tko i kakva je te dal je uz sve to normalna!?Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Pozz….ak si dobre volje javi se za kontakt djevojke s trnja.Ima na fb jedna sa Trnja ako nekoga zanima radi i sa dvojicom može se dogovoriti i nenaplačuje mlađa je oko 30 godina ako nekoga zanima neka se javi u private
Hvala na info i mislio sam si da je takva nekakoBio kod nje i požalio,psihotična,poslje nje sam otišao kod Brazilke i bilo mi je odlično
Nisam često ovdje pa nisam vidio recenzije.hvala tiVidi se da si novi. Bar o njoj imaš bar 100 recenzija samo ukucaj Marija Poljak.
Mozda si pamtljiv. Ja kod Ane rudes svaki put prvi put dodem nprMeni je zanimljivo kako P.O. djevojke imaju dobro pamćenje ako se uzme koliko ljudi bude kod njih. Sjećaju me se čak iako nisam bio dulje od godine dana. Vjerojatno po glasu ili možda licu me prepoznaju.
Netko će reći da spremaju brojeve mobitela, možda, ali ne vjerujem u to osim ako nisi baš stalno kod kod njih.
crna pantera kontakt ?Imaš kontakt njen možda?
crna pantera kontakt ?
Ima na fb jedna sa Trnja ako nekoga zanima radi i sa dvojicom može se dogovoriti i nenaplačuje mlađa je oko 30 godina ako nekoga zanima neka se javi u privat
Zanima me, posalji kontaktIma na fb jedna sa Trnja ako nekoga zanima radi i sa dvojicom može se dogovoriti i nenaplačuje mlađa je oko 30 godina ako nekoga zanima neka se javi u private
Popaj baba po stoti put,neka mu neko kaže jer ne vjerujeJel bio ko i jel zna neko o kojoj se dami radi?
Agramerica 53/178/67/5
Agramerica 53/178/67/5. Ako se želiš diskretno opustiti i uživati tu sam za tebe.www.oglasnik.hr
Hahahaha.Iskustva?
Sexy Anastasija
Djevojka plavuša plavih očiju, nudi nezaboravne i opuštajuće trenutke gospodi u Zagrebu. Molim prvi kontakt whatsapp…www.oglasnik.hr
Otidji na stranicu prije ove.Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Da li je bio netko kod ove? Izgleda da ima turneje, od Zagreba, Rijeke...
Ah znači, Marija Poljak, baš ću pogledati. Zvuči živopisno, baš ću jednom otići iz zajebancije kod nje.Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Da li je bio netko kod ove? Izgleda da ima turneje, od Zagreba, Rijeke...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|