Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Karla i selin nisu iste osobe. Karla je punija i mlađa i ima jako lijepo lice i ne muca. Karla ima 24 godine, a Selin 28. Kod Selin dugo nisam bio a Karla je 80 eura pola sata standardna cijena.Pq to je ona bivsa elena selin
Ma daj. Mi smo prekonzervativna zemlja za tako nešto.Navodno ima glory hole ali nitko nema hupača probati![]()
Trenutno nema oglas u P.O. No stavlja slike sa velikim oblinama i piše da je brineta i da ima 24 godine ako ti to šta pomaže.
Nije fake? Bio netko?Jel to ona?![]()
Mlada dugokosa brineta velikih prirodnih grudi
Brineta punih grudi čeka te u svom prostoru na zapadnom dijelu. 170/60/5 20ih godina moje slike! Bez smswww.oglasnik.hr
vidi se iz aviona... kaj meznate za opciju 'pokaži izvor slike'Nije fake? Bio netko?
To je ona Šta je sad u krapinskoj. Ne javlja mi se radi vjerojatno samo ujutroTrenutno nema oglas u P.O. No stavlja slike sa velikim oblinama i piše da je brineta i da ima 24 godine ako ti to šta pomaže.
To je ta karla bivšaNije fake? Bio netko?
Jeli to ona na slikamaTo je ta karla bivša
Mos malo opisat kakva je atmosfera ,dali pozuruje itdNakon nekog vremena opet bio kod Karle (nekad u bolničkoj ulici je bila). Izvinjavam se što nisam stavio link jer ga ne mogu naći u P.O. A nekako mi nije napeta kao prije. Nije toliko utegnuta. No sa obzirom kakva je ponuda ona je i dalje O.K. i dalje je mlada.
Pa pogledajte slike, druga slika-ramena-iz aviona se vidi da je faca umetnuta,usnice nisu iste na svim slikama....Nije fake? Bio netko?
Posalji broj u inboxIma na fb jedna sa Trnja ako nekoga zanima radi i sa dvojicom može se dogovoriti i nenaplačuje mlađa je oko 30 godina ako nekoga zanima neka se javi u private
Pozz bili mi poslao link sa profilom ili brojIma na fb jedna sa Trnja ako nekoga zanima radi i sa dvojicom može se dogovoriti i nenaplačuje mlađa je oko 30 godina ako nekoga zanima neka se javi u private
možeš li pojasniti?vidi se iz aviona... kaj meznate za opciju 'pokaži izvor slike'
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|