neznam, idem iduci tj jer radi popodne ...Jel promijenila krevet
Ja kad sam.bio sav je bio sjeban
...daj napiši svoj doživljaj

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neznam, idem iduci tj jer radi popodne ...Jel promijenila krevet
Ja kad sam.bio sav je bio sjeban
*RADIM PoPODNEneznam, idem iduci tj jer radi popodne ...
...daj napiši svoj doživljajkakva je u faci , kak puši i td...
loš trollStavio bi link ali tog oglasa nema vise. Ili sa se ja prejebao nesto, nisam vise siguran u nista. Sinoc nakon domjenka sam stao vrtiti brojeve iz plavog, pa kako se nijedna nije javljala odem tu na ljubavni, ista stvar i povratno me zove zenska nakon 5,10min i kaze da je u savskoj mogu doc ako sam za ja odma krenuo, zenski glas je bio 100x sam siguran. Na licu mjesta transic sa ne onim glasom ali trudio se tako pricati. Izgledao je kao one srpske cajkuse, sav napucan/a, sexy jebote, mene sram sto mi se kurac digo, sram me mene samog ali zelja je prejaka a on(a) tako glatka, ma sam sebi sam rekao da ko ga jebe ostacu pa nek mi ga popusi samo i malopomalo zavrsimo u 69. Gadim se danas sam sebi samo cu to reci, zeni u oci ne mogu cijeli dan pogledati. Jel imao ko ovakvu situaciju? Poprilicno sam bio pijan i skupa smo pili i kod nje ali ti flesbekovi me ubijaju kojih se sjecam. Bojim se da ima necega cega se ne sjecam. Ludim. Pomozite ako ima slicnih iskustava
Prima li oralMršava je, male ispuhane sise, obrijana, ona je na slikama, depilirana i ne požuruje, ja sam dva puta u pola sata i taj drugi put se stvarno jako trudila da svršim, ali nisam uspio
Da i svršavaPrima li oral
Jel visoka ili niska? Nemogu opredjeliti a volim petiteMršava je, male ispuhane sise, obrijana, ona je na slikama, depilirana i ne požuruje, ja sam dva puta u pola sata i taj drugi put se stvarno jako trudila da svršim, ali nisam uspio
TamanJel visoka ili niska? Nemogu opredjeliti a volim petite![]()
Ne znam koja je toNakon nekog vremena opet bio kod Karle (nekad u bolničkoj ulici je bila). Izvinjavam se što nisam stavio link jer ga ne mogu naći u P.O. A nekako mi nije napeta kao prije. Nije toliko utegnuta. No sa obzirom kakva je ponuda ona je i dalje O.K. i dalje je mlada.
Trenutno nema oglas u P.O. No stavlja slike sa velikim oblinama i piše da je brineta i da ima 24 godine ako ti to šta pomaže.Ne znam koja je to
Moze kontakt, i na kojem je sad kvartu ?Trenutno nema oglas u P.O. No stavlja slike sa velikim oblinama i piše da je brineta i da ima 24 godine ako ti to šta pomaže.
Karla i selin nisu iste osobe. Karla je punija i mlađa i ima jako lijepo lice i ne muca. Karla ima 24 godine, a Selin 28. Kod Selin dugo nisam bio a Karla je 80 eura pola sata standardna cijena.Pq to je ona bivsa elena selin
Ma daj. Mi smo prekonzervativna zemlja za tako nešto.Navodno ima glory hole ali nitko nema hupača probati![]()
Trenutno nema oglas u P.O. No stavlja slike sa velikim oblinama i piše da je brineta i da ima 24 godine ako ti to šta pomaže.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|