Imas recenziju![]()
Samo jos danas sam u tvom gradu❤
Uredna, pedantna, nasmijana djevojka te čeka u svom lux smještaju. Samo galantna gospoda do 45 godina. Vitka 55 kg,…www.oglasnik.hr
Jel ima ko kakvih iskustava sa jedinstvenom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas recenziju![]()
Samo jos danas sam u tvom gradu❤
Uredna, pedantna, nasmijana djevojka te čeka u svom lux smještaju. Samo galantna gospoda do 45 godina. Vitka 55 kg,…www.oglasnik.hr
Jel ima ko kakvih iskustava sa jedinstvenom?
Cekaj malo, preporucili su ljudi ovdje curu koja ima neku SPB?Ajde kad svi hvalite ovu iz Beograda Tinu evo i drugo mišljenje, stan tako tako, moze bit ljepši, rekao bi da ipak ima više od deklariranih godina. Guza u tangama izgleda top, sise joj vise previše. Ona je baš opaljena drolja i opuštena je, to je istina, voli ono što radi. Higijena tako tako, krevet nije čist bio, a i prilično sam siguran da se ni ona ne pere i ako svrsis po njoj. Ono sto mi je također minus nekakve sitne izrasline blizu anusa, ne mora bit bradavica i ne kazem da je, ali covjek se zapita.
Shvacam da ce se mnogima svidjeti, ali koliko je hvaljena mozete se i razocarati ako nije vas tip.
Meni se više sviđa kad je prostor nov, uredan, kad pazi na higijenu (tusiranje obavezno) pa makar bila hladna. Ova mi je nekako glupasta... jednostavno ne ono sto ja tražim, bez uvrede ikome kojem je dobra.
Da, zato što ginekolog kojeg sam vodio sa sobom nije ništa pronašao. Moram uzet još jednog sljedeći put.Cekaj malo, preporucili su ljudi ovdje curu koja ima neku SPB?
Ne trebas imati ginekologa, ali ti ocito trebas...Da, zato što ginekolog kojeg sam vodio sa sobom nije ništa pronašao. Moram uzet još jednog sljedeći put.
Da...bio i ja....pušila..Koliko su joj male sise?
Ja kad sam bio bila je super i surađivala finoDa...bio i ja....pušila..
Okrenula se da je trpam s guza al ko da sam robota j....
Pa kolike su joj sise????Da...bio i ja....pušila..
Okrenula se da je trpam s guza al ko da sam robota j....
Da dolazi. I puno je bolja usluga kada dođe kod tebe, nego kad ti dođeš do nje. Osim toga ona često radi subotom.Dolazi li Nera ex Natalija itd...u hotel jel netko zna??? I usput ja dolazin obiteljski, a ne porodično.
Imaš onu Ciaru, cak mislim da bi danas trebala raditi.Ima li koja do max 22 god?
Cijena nebitna…
Može broj u inbox…
radi i kad nema oglas?Imaš onu Ciaru, cak mislim da bi danas trebala raditi.
Evo ti broj I pošalji joj poruku na telegramradi i kad nema oglaev
Bjezi od te ciganke ,jos ti uvali onu trandzu Vitu s perikomImaš onu Ciaru, cak mislim da bi danas trebala raditi.
Također, neka od 20ak. Može u inboxIma li koja do max 22 god?
Cijena nebitna…
Može broj u inbox…
Sto ?![]()
Zgodna plavuša 30.g.
Čekam te u svom prostoru za druženje. Prostor je moj nema neugodnosti na vratima u vezi slika to sam ja. Higijena I…www.oglasnik.hr
Oprez, prevara.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |