Na preporuku od kolege sa foruma dosao kod ove https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/masaze-oglas-5368668
Maserka sa Borovja
Jako lijepa mlada cura
Jedna od boljih guzica koje sam vidio
Sise malo vise al nista strasno
Steta 80 novih komplet sa masazom
sad ono lose, ne da ljubiti tijelo, nigdje. Nema lezanja uz nju, mala tako losu atmosferu radi strasno, ocekuje da kita digne od samog pogleda na nju
Da se malo potrudi, malo interesa pokaze imala bi posla i za puno vecu cifru. Ovak steta mala ima potencijala al kao sto je netko napisao valjda nije najostriji noz u ladici.
Mene sigurno nikad vise nece vidjeti.
Da se razumije, mlađi sam, kazu zgodan, imam sve zube i kosu...
Steta jer na ovak nes dobro sam samo jednom naletio u Španskom ako se netko sjeca "jagodice" al ta je prije 6 godina nestala
Maserka sa Borovja
Jako lijepa mlada cura
Jedna od boljih guzica koje sam vidio
Sise malo vise al nista strasno
Steta 80 novih komplet sa masazom
sad ono lose, ne da ljubiti tijelo, nigdje. Nema lezanja uz nju, mala tako losu atmosferu radi strasno, ocekuje da kita digne od samog pogleda na nju
Da se malo potrudi, malo interesa pokaze imala bi posla i za puno vecu cifru. Ovak steta mala ima potencijala al kao sto je netko napisao valjda nije najostriji noz u ladici.
Mene sigurno nikad vise nece vidjeti.
Da se razumije, mlađi sam, kazu zgodan, imam sve zube i kosu...
Steta jer na ovak nes dobro sam samo jednom naletio u Španskom ako se netko sjeca "jagodice" al ta je prije 6 godina nestala