Svima nama koji idemo na PO je standard jako nizak !Blago maserkama s tobom, standard ti je jako nizak...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svima nama koji idemo na PO je standard jako nizak !Blago maserkama s tobom, standard ti je jako nizak...
Odnosno nemamo gaSvima nama koji idemo na PO je standard jako nizak !
Tko je ta?Minea nam se vratila![]()
Izgleda da treba odabrati maserku. Mene neka crna mršava starija dočekala. Masaža ništa posebno,prilično plaha. Okret nakon mozda max 10 min. I nauljila ga,za min špricnuo. Grudnjak je skinula na zahtjev , cice male. Najvjerojatnije nije ista maserka, ovdje se nebi sigurno vratio. Loše uloženih 60ja sam bio po meni najbolja masaža u zg fakat dobro masira al kad ti masira noge dok si na ledima odjednom pocne prolazit prstom po jajima i fakat te napali, onda kad ti izmasira leda a jos si na ledima odjednom pocne dirat jaja i maloga i neznam kaj je to u njezinim rukama al je jebeno kak te dira ti se sve vise i vise dizes od stola onda okret stavi ga izmedu sisa i drka. Skupo za masazu al po meni bolje nema. Zgodna je i ima jebene sise.
Viđao sam taj oglas ali nisam nikad bio kod nje i nisam znao da se tako zovebbb1986 ti si novi kad neznas za Mineu...vitka brazilska guza oglas
ja sam bio po meni najbolja masaža u zg fakat dobro masira al kad ti masira noge dok si na ledima odjednom pocne prolazit prstom po jajima i fakat te napali, onda kad ti izmasira leda a jos si na ledima odjednom pocne dirat jaja i maloga i neznam kaj je to u njezinim rukama al je jebeno kak te dira ti se sve vise i vise dizes od stola onda okret stavi ga izmedu sisa i drka. Skupo za masazu al po meni bolje nema. Zgodna je i ima jebene sise.
Jel mozda ovo u jednoj zgradi u blizini kvatrica u podrumu?? Ako je bio sam vise putaja sam bio po meni najbolja masaža u zg fakat dobro masira al kad ti masira noge dok si na ledima odjednom pocne prolazit prstom po jajima i fakat te napali, onda kad ti izmasira leda a jos si na ledima odjednom pocne dirat jaja i maloga i neznam kaj je to u njezinim rukama al je jebeno kak te dira ti se sve vise i vise dizes od stola onda okret stavi ga izmedu sisa i drka. Skupo za masazu al po meni bolje nema. Zgodna je i ima jebene sise.
Ma ona je vrhunska picka mlada top sve ali brate ono neda nista nemoj ovo nemoj ono drka ga da sto prije zavrsi nisam nikad vise bio pristup mi je najbitniji ipakEto njemu se svidjela. Sto ljudi, sto ćudi. Svi mi imamo svoje ukuse ;-)
Koja je adresa Lore?![]()
Al nema svršavanja u ustaNjezna i mazna je super koka, malo starija ali daje se cijela. Voli jebacinu a posto je niska i lagana mozes ju nosat i jebat. Svidja mi se i to da ne gleda na sat i daje vise puta ako popijem viagru
Koja toNjezna i mazna je super koka, malo starija ali daje se cijela. Voli jebacinu a posto je niska i lagana mozes ju nosat i jebat. Svidja mi se i to da ne gleda na sat i daje vise puta ako popijem viagru
Jebo me pas ja bi rekao da je to ona mala iz onog para![]()
Nora 19 god😘
19 god, 170, 50 kg savršeno oblikovanog tijela, prirodna i željna druženja s normalnom i situiranom gospodom koja zna…www.oglasnik.hr
Ima li itko iskustva?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |