Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I da ne zaboravim Maju , Maja nije Nj po čemu posebna, osim sto ima vrhunsku guzicetinu . Odgovorno tvrdim pod punom materijalnom odgovornošću , Maja puši najboljePo meni su sve tri posebne cure i ne mogu se ni po čemu uspoređivati .
Sve tri su jako drage i umiljate .
Pamela (Iva) vam je najmlađa i najtanja , ali nije mršavica .
Ema je cici ubojica
Bas sam se dogovorio za sutra sa Majom…I da ne zaboravim Maju , Maja nije Nj po čemu posebna, osim sto ima vrhunsku guzicetinu . Odgovorno tvrdim pod punom materijalnom odgovornošću , Maja puši najbolje
Reci joj nek se vrati kad ju vidiš
Moze link ili nesto ?Slike su njene,ima frendicu 18,19g 300/h
Sta je sa Anđelinom zna li ko?Reci joj nek se vrati kad ju vidiš
To je bila korektna cura , a u tijelu možda jedna od najboljih , vrhunsko tijelo , istrenirana muskulatura , savršeno .
Samo mi je stara Andjelina imala bolje tijelo , ali samo zbog cica . Andjelina je po meni recimo savrsena u tijelu .
Izgleda da nekome ne vrijedi ni napisati koje su cure top…A dobro koje tri su najljepše u licu s PO?
I ne kužim baš da nekoga ne uvrijedim ali Kiki777 veli u jednom dijelu cure nisu po ničemu posebne izgledom, a u drugoj poruci da su vrhunske izgledom.
Ok, nema veze, možda sam ja površno pročitao.Izgleda da nekome ne vrijedi ni napisati koje su cure top…
Meni su to vrhunske cure…
Navedi mi poruku,gdje sam to ja napisao da ni po čemu nisu posebne…
Pa ne bi ih naveo,da nisu posebne…
Napisao sam,da možda nisu nekom najljepše u ponudi…
Za mene,to su izgledom i uslugom…sve top cure…
Evo,toliko od mene…ne mislim vise komentirati u ovoj temi o tim curama…
Ima tko broj od Eme?Jedino ti Iva ima aktivni oglas, gore ti je. Ema nema oglasa, moras ju privatno kontaktirati na forumu, nickname joj je Ema Črna. Maja Spansko ti isto nema aktivni oglas, broj joj je 0976518118.
E daE zaboravili ste Andreu koja je bila u Zaprudju... E i ona je bila top...
Dali moze kod nje ljubljenje?Ljubljenje ide?
Kopiraj linkove u tražilicu pa ćeš vidjet. Imaš romane napisaneEkipa može pomoć tražim nešto za danas a nisam iz zg pa nisam naviknuo na toliko izbor može moja preporuka:
Zgodna žena 44 g.
Njegovana crnka, visoka, vitka, 174/58, poziva Vas na ugodno druženje u svoj ugodan prostor. Samo za mlađe osobe i finu…www.oglasnik.hr
Najprovokativnija fit guza za maštovite igre - klimatizirano !
Dominantna profesorica za mlade dečke i sve koji se osjećaju mladi, 55g, vitka njegovana dama, svila čipka koža, igrice…www.oglasnik.hr
Moje slike, moj prostor
175/65/4/41 za ozbiljnog i diskretnog🤔Parking🙂Na anonimne br. ne odgovaram. Na sms ne odgovaram.www.oglasnik.hr
💋Zanosna brineta, 30 godina 💋
Zanosna brineta, top izgleda, Visoka 167, 56 kg, grudi 3, nudim ti opuštajuće i b2b masaže u mom luksuznom prostoru. Za…www.oglasnik.hr
Melissa 26
Mlada slatka plavuša 27 godina 167/54/2 Moj klimatiziran prostor Samo za galantnu gospodu Ako se ne javim molim…www.oglasnik.hr
Brineta bujnih oblina za tebe.
35 godina 170/68/4 opustit će te u svom diskretnom klimatiziranom prostoru!www.oglasnik.hr
Neodoljiva 39
Seksi Milf, neodoljiva 39 godina, grudi čvrsta četvorka - taman za igranje 😂, neodoljive guze 😁 164/53/4 Visoke pete ,…www.oglasnik.hr
Modra laguna Nova Zgodna
Istinit opis i fotografije! Djevojka brineta 28g/170/67/3+ U ugodnom, diskretnom i čistom prostoru. Isključivo za…www.oglasnik.hr
Silvia - milf 40
Dama 40 god. prijatnog izgleda, savršeno oblikovanog tijela družila bi se sa kulturnom gospodom u vlastitom prostoru…www.oglasnik.hr
Lavica
24 god., Fotke moje 100% i uvijek 100% spremna za zabavu i (ili) užitak i opuštanje. Isključivo za situirano, kulturno…www.oglasnik.hr
Vidio sam recenzije zanima me preporukaKopiraj linkove u tražilicu pa ćeš vidjet. Imaš romane napisane
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|