Ja sam jučer bio:
Nicole sa slike pruža body to body ručnu masažu Prekrasan prostor. Kvatrić. Moguc strap on, foot fetish
www.oglasnik.hr
Dosta dugo sam je gledao i recenzije su bile površne ili nikakve.
Tipa, trackanje, usluga loša, bez ikakvih informacija može li se dogovoriti išta više.
Poziv, odmah se javlja i daje adresu, kaže za 20 min. Javljam se kad sam tamo i odmah dobijam točnu adresu. Dakle, rekao bi da je dogovor lagan.
Ulazim unutra, ženska je ok, slike novije njene, ogromne sisurine.
Pod tuš i kreće akcija.
Prvotno smo dogovorili taj B2B ali kao tokom masaže možemo vidjeti...
Počne s masažom, onak.. ok je. Neka spikica, sve relativno normalno. Kreće B2B koji je ustvari to da ona dođe bočno , naulji si sisurine i krene kliziti po guzici, nogama i leđima.
Nakon toga okret, masira rukom jaja i kitu, tu ju možeš dirati po sisama i dupetu. Nakon toga krene sisurinama po kurcu kliziti i tu pitam jel možemo još što dogovoriti.
Kaže ima oral s kondomom pa ak to hoću. Reko super...
Nakon 25 min masaže i tog B2B krene pušiti, i to je fkt okej makar je kondom u igri. Pokušava tu i tamo duboko, te pušačke usne izgledaju jebeno na kurcu. Pušila je dobrih 10 min, kažem to je to oču te jebat među sise.
E to mi je fkt bio doživljaj, nauljene sise i kurčina među njima. Predobar osječaj.
Nakon 5 minuta jebanja u sise svršio sam joj po vratu i sisama.
Ukupno bio 45 min, neznam jel tako sa svima ali ja nisam imao niti jedan prigovor, ništa...
Šteta s oralcem je 600 ali jbg. Očekivao sam tako nešto.
I eto da ima bar jedna poštena recenzija a kao svi su bili kod nje.