dabilo i svrsavanje u usta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dabilo i svrsavanje u usta?
Onda sam sretan kaj mi poklopila za minutu![]()
Lara Zagreb
Druzenje kod mene doma u klimatiziranom lijepom prostoru na Jarunu.Također stariji od 50g nemojte se javljat. JAVITE SE…www.oglasnik.hr
Evo nova kujetina koja trazi bonove pa nemojte gubiti vreme na kucku jer nebu nist...
Nakon ovog lepog fijaska sam krenul nazivati dalje(vjerojatno vam je poznat osjecaj) i dosel sam na "fantasticnu" ideju da probam dobiti onu staru raspalu kobilu "profesoricu"(bil sam znatizeljan da vidim kakva je to ipak ludjakinja) i krenul sam nazivati...
Nako par poziva javi se ona i veli: "Da,izvoli!Kaj hoces,zbog cega zoves i sl..."Ja gledam u mob i ne vjerujem...
Onda nakon par minuta manicno/pasivne spikice uspijemo doci do toga da kad bi ja dosel,ona veli mozes odmah oko 15 jer u 16 imam zadnji termin prije pauze(od 17-19 ne radi) a ja velim onda me pisi z a19 i dolazim i to je to...Onda on veli super samo me nazovi jos u 18 da potvrdis i to je to...Nazovem ja u 18 a kurvetina se cudi ko picek glisti i nema pojima da je pricala s menom i dogovorila termin i onda umjesto da veli da sorry nebrem sve popamtiti(kaj je suludo) pocne divljati i lupati svakakve idiotarije...Ja ju,idiot,jos jednom smirim i pokusavam opet fino do termina a ona picne sa ispunjavanjem "upitnika" da kak se zovem,od kud sam,kaj radim,dal sam ozenjen i slicno...
E tu sam puknul i najebo sam joj se i oca i majke najludje,steral je u 35000 pm i poklopil...Pol sata nisam k sebi mogel doci od lude kuje...
Ja skidam kapu svakom ko je izdrzal tu torturu i onda jos mora jebati poluraspalog groba i na kraju platiti...Divan mazohisticki uzitak!![]()
Pa nema wapp,ima viber samo-097/646-2681Ma daj pogledaj na Wappu kako izgleda!!!!! Kao izoperirani transić. I još ružnije od toga
Da li se isplati ićibilo i svrsavanje u usta?
S obzirom na nikakvu ponudu, da. Cura oko 25g, ljubazna, da se lizat, ljubit bas i ne jer ima decka, oral joj je los, ali joj mozes u usta svrsit. Da se da ljubit i da joj je oral bolji, bila bi 7/10, ovak je 5/10.Da li se isplati ići
Dok neka ne bude izbijene od batina nece se smirit pojedine,bit ce si same krive![]()
Lara Zagreb
Druzenje kod mene doma u klimatiziranom lijepom prostoru na Jarunu.Također stariji od 50g nemojte se javljat. JAVITE SE…www.oglasnik.hr
Evo nova kujetina koja trazi bonove pa nemojte gubiti vreme na kucku jer nebu nist...
Nakon ovog lepog fijaska sam krenul nazivati dalje(vjerojatno vam je poznat osjecaj) i dosel sam na "fantasticnu" ideju da probam dobiti onu staru raspalu kobilu "profesoricu"(bil sam znatizeljan da vidim kakva je to ipak ludjakinja) i krenul sam nazivati...
Nako par poziva javi se ona i veli: "Da,izvoli!Kaj hoces,zbog cega zoves i sl..."Ja gledam u mob i ne vjerujem...
Onda nakon par minuta manicno/pasivne spikice uspijemo doci do toga da kad bi ja dosel,ona veli mozes odmah oko 15 jer u 16 imam zadnji termin prije pauze(od 17-19 ne radi) a ja velim onda me pisi z a19 i dolazim i to je to...Onda on veli super samo me nazovi jos u 18 da potvrdis i to je to...Nazovem ja u 18 a kurvetina se cudi ko picek glisti i nema pojima da je pricala s menom i dogovorila termin i onda umjesto da veli da sorry nebrem sve popamtiti(kaj je suludo) pocne divljati i lupati svakakve idiotarije...Ja ju,idiot,jos jednom smirim i pokusavam opet fino do termina a ona picne sa ispunjavanjem "upitnika" da kak se zovem,od kud sam,kaj radim,dal sam ozenjen i slicno...
E tu sam puknul i najebo sam joj se i oca i majke najludje,steral je u 35000 pm i poklopil...Pol sata nisam k sebi mogel doci od lude kuje...
Ja skidam kapu svakom ko je izdrzal tu torturu i onda jos mora jebati poluraspalog groba i na kraju platiti...Divan mazohisticki uzitak!![]()
Mislio sam da ke prevara neka, ali sad def idem.Ja sam jučer bio:
![]()
Nicole, moje slike
Nicole sa slike pruža body to body ručnu masažu Prekrasan prostor. Kvatrić. Moguc strap on, foot fetishwww.oglasnik.hr
Dosta dugo sam je gledao i recenzije su bile površne ili nikakve.
Tipa, trackanje, usluga loša, bez ikakvih informacija može li se dogovoriti išta više.
Poziv, odmah se javlja i daje adresu, kaže za 20 min. Javljam se kad sam tamo i odmah dobijam točnu adresu. Dakle, rekao bi da je dogovor lagan.
Ulazim unutra, ženska je ok, slike novije njene, ogromne sisurine.
Pod tuš i kreće akcija.
Prvotno smo dogovorili taj B2B ali kao tokom masaže možemo vidjeti...
Počne s masažom, onak.. ok je. Neka spikica, sve relativno normalno. Kreće B2B koji je ustvari to da ona dođe bočno , naulji si sisurine i krene kliziti po guzici, nogama i leđima.
Nakon toga okret, masira rukom jaja i kitu, tu ju možeš dirati po sisama i dupetu. Nakon toga krene sisurinama po kurcu kliziti i tu pitam jel možemo još što dogovoriti.
Kaže ima oral s kondomom pa ak to hoću. Reko super...
Nakon 25 min masaže i tog B2B krene pušiti, i to je fkt okej makar je kondom u igri. Pokušava tu i tamo duboko, te pušačke usne izgledaju jebeno na kurcu. Pušila je dobrih 10 min, kažem to je to oču te jebat među sise.
E to mi je fkt bio doživljaj, nauljene sise i kurčina među njima. Predobar osječaj.
Nakon 5 minuta jebanja u sise svršio sam joj po vratu i sisama.
Ukupno bio 45 min, neznam jel tako sa svima ali ja nisam imao niti jedan prigovor, ništa...
Šteta s oralcem je 600 ali jbg. Očekivao sam tako nešto.
I eto da ima bar jedna poštena recenzija a kao svi su bili kod nje.
Valjda se narade prek tjednaSamo da tu kazem da fakat ne kuzim zasto svega par njih radi vikendom, jel to zato jer ne zive u Zagrebu pa idu kuci ili koji k? Zvao sam jucer one spremljene brojeve, jedino je od Sonje zvonio mobitel, i nije mi se javila.
Svak pametan će preko vikenda isključiti službeni mob i posvetit se sebi i obitelji. Tako i dame. Njima je to posao kao i nama naši...Samo da tu kazem da fakat ne kuzim zasto svega par njih radi vikendom, jel to zato jer ne zive u Zagrebu pa idu kuci ili koji k? Zvao sam jucer one spremljene brojeve, jedino je od Sonje zvonio mobitel, i nije mi se javila.
Da i rijetko koja živi u tom stanu?Svak pametan će preko vikenda isključiti službeni mob i posvetit se sebi i obitelji. Tako i dame. Njima je to posao kao i nama naši...
Jedino stare babe šajbaju dan noć, nikad im dosta
Odvratna je, stari raspali bakutaner...Zašto ti uopće treba njen broj?jel Silvija srpkinja jos uvjek aktivna? nemrem nac ni jedan oglas
sta nije ona 45 god, brutalan facefuck?Odvratna je, stari raspali bakutaner...Zašto ti uopće treba njen broj?
jest, silvija je cca 45…. malo spaljena , kaze da je bivsa balerina…kod nje je najbolji dio anilingus , tko to volista nije ona 45 god, brutalan facefuck?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|