Elena - Sexy mačkica 21.g., 165 cm, ispunjava sve tvoje vruće snove u vlastitom prostoru. CIJEPLJENA PROTIV COVIDA
www.oglasnik.hr
evo moj doživljaj s mladom damom:
cura je zgodna, ali nije sad neko čudo, ima malo škembicu koja visi i sama za sebe govori da je pre zgodna. kad sam došao, rekla je kao da smo se dogovorili sve komplet, a ja joj rekao da hoću samo oralno, ona počela nekaj srat, kao da joj 250 malo, da joj fali za stan, kao plaća "fax", ima troškova, ja joj rekoh: gle: čekao sam te, iako si mi rekla tada i onda nazvala i pitala mogu li pola sata kasnije i još si samo ti pričala, a to što me nisi slušala što ja govorim, to je tvoj problem. onda se krenula ispričavati. krenuo oral, dobar, fino ona gola, dirao ju po sisama i guzi, za 50+ još ju lizao, nastavila mi pušiti i na kraju joj se istresao u usta. mislim da je iskompleksirana, pa stalno nešto sere i prigovara jer joj je napad neka vrsta obrane, ali čim se netko postavi, kaže, sorry sorry. kad je rekla da je kao planirala sex jer joj fali love, rekao sam joj, a gle, ako ti ne paše, onda idem i ništa. rekao joj da samo sere bez veze i ne zna ni sama zašto i što priča, da tim prigovaranjem samo ispada smiješna i da mene ne zanimaju njeni problemi, da meni to kroz jedno uho unutra, kroz drugo van, ali nakon nekog vremena opet počne srati, ali ako se ne obazirete i date joj kurac u usta, prestane kenjat. dosta i stenje dok puši, valjda da napali lika i da kaj prije svrši. pitala me hoćeš li uskoro i da joj kažem kad ću svršiti i na kraju kad sam joj rekao da dobro puši, rekla mi je da je to sigurno najbolje pušenje koje sam dobio... voli sebe malo previše uzdizati: kao ja sam pre zgodna, držim do sebe bla bla bla, ali s obzirom na mlohavi trbuh i nije baš JEBENA PIČKA, više je nešto iznad prosjeka, ali valjda igra neke mind games da si digne cijenu