Silvia MILF je brutalna ljudi moji, je da je kod nje doc teze ako si mladi ali ako si pristojan i respektan primit ce te, mogu vam samo rec da zena ima 42g, uzivo bolje tijelo nego na slikama, lice nije bas nesto ali ljepota je u oku promatraca, da napomenem zena nije za klasiku, ako zelite klasiku nju slobodno obidite, kod nje idete za fetishe i hardcore fetishe, piss, rimming active i passive itd, bolje lizanje supka u zivotu nisam dobio a prvi put sam to dobio kod nje, onako lize ti supak i drka istovremeno, pre jeben osjecaj, facefucking da ne govorim kolko voli doslovmo se voli gusit na kurcu, ima neke taktike da te opusti i moram rec da sam se najezio, zena je stvarno za svoje godine bomba, neki kazu luda, nije luda nego ona ne voli klasiku, kod nje je samo hardcore bdsm i fetishi, i da da napomeme svrsavamje di oces, ali voli najvise u usta, i guta sve do zadnje kapi. Preporuka za nekog ko voli malo hardcore seks umjesto klasike, doslovno kod mje je sve moguce osim anala jer realno picka joj je vrlo uska, a supak jos uzi sigurno.