Kurvi očito nema u Zagorju, ima cura koje se hoće ponekad poševiti za lovu. Ne možeš kod takvih upasti sa bok, koliko je pol vure.Ma mene ne zanima zg, zanima me tu u zagorju, bas zato da ne idem u zg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kurvi očito nema u Zagorju, ima cura koje se hoće ponekad poševiti za lovu. Ne možeš kod takvih upasti sa bok, koliko je pol vure.Ma mene ne zanima zg, zanima me tu u zagorju, bas zato da ne idem u zg
Taj dio mi je jasan, mislio sam da ima koja maserka, pa kad vec idem na masazu da se dodatno opustimKurvi očito nema u Zagorju, ima cura koje se hoće ponekad poševiti za lovu. Ne možeš kod takvih upasti sa bok, koliko je pol vure.
realno imaš max vuru vremena do zagreba, kurvi kolko ti bog oće, strankinja , nestrankinja, al ne ... ti baš oćeš neku 'šteficu' zjebat f kuruze...Ma mene ne zanima zg, zanima me tu u zagorju, bas zato da ne idem u zg
zagorje zagorjurealno imaš max vuru vremena do zagreba, kurvi kolko ti bog oće, strankinja , nestrankinja, al ne ... ti baš oćeš neku 'šteficu' zjebat f kuruze...
Koja je to???Milica.
A vidi, vidi..dolaziš polako k pameti.Kurvi očito nema u Zagorju, ima cura koje se hoće ponekad poševiti za lovu. Ne možeš kod takvih upasti sa bok, koliko je pol vure.
Idiote, nisam dao brojeve javno, samo sam rekao da si podmuklo htio dobiti nešto što ne zaslužuješ. Nemoj samo o pameti, pisanje gluposti nisu odraz pameti već pokazuje da si pokvarena osoba. Jebi ga, masturbiraj i dalje.A vidi, vidi..dolaziš polako k pameti.
Koji si ti lik...
I btw, ako ti pošaljem poruku privatno, onda nek ostane privatno..tolko o kulturi.
Tko je to meni ljut?Idiote, nisam dao brojeve javno, samo sam rekao da si podmuklo htio dobiti nešto što ne zaslužuješ. Nemoj samo o pameti, pisanje gluposti nisu odraz pameti već pokazuje da si pokvarena osoba. Jebi ga, masturbiraj i dalje.
Pretenciozan si, seljačiću. Da me tam neko pokvareno virtualno stvorenje koje u privatu prijeti fizičkim nasiljem može uznemiriti potražio bi stručnu pomoć. Ne gnjavi, uživaj drkajući.Tko je to meni ljut?
A micek mali...
Naravno, a koliko si masaza do sad posjetil ? Bez zamere, samo nekad treba bit strpljiv i uporanjel ima neka maserka ili centar baš da radi masažu i onda da je cijena pristupačna za happy end?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|