realno imaš max vuru vremena do zagreba, kurvi kolko ti bog oće, strankinja , nestrankinja, al ne ... ti baš oćeš neku 'šteficu' zjebat f kuruze...Ma mene ne zanima zg, zanima me tu u zagorju, bas zato da ne idem u zg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
realno imaš max vuru vremena do zagreba, kurvi kolko ti bog oće, strankinja , nestrankinja, al ne ... ti baš oćeš neku 'šteficu' zjebat f kuruze...Ma mene ne zanima zg, zanima me tu u zagorju, bas zato da ne idem u zg
zagorje zagorjurealno imaš max vuru vremena do zagreba, kurvi kolko ti bog oće, strankinja , nestrankinja, al ne ... ti baš oćeš neku 'šteficu' zjebat f kuruze...
Koja je to???Milica.
A vidi, vidi..dolaziš polako k pameti.Kurvi očito nema u Zagorju, ima cura koje se hoće ponekad poševiti za lovu. Ne možeš kod takvih upasti sa bok, koliko je pol vure.
Idiote, nisam dao brojeve javno, samo sam rekao da si podmuklo htio dobiti nešto što ne zaslužuješ. Nemoj samo o pameti, pisanje gluposti nisu odraz pameti već pokazuje da si pokvarena osoba. Jebi ga, masturbiraj i dalje.A vidi, vidi..dolaziš polako k pameti.
Koji si ti lik...
I btw, ako ti pošaljem poruku privatno, onda nek ostane privatno..tolko o kulturi.
Tko je to meni ljut?Idiote, nisam dao brojeve javno, samo sam rekao da si podmuklo htio dobiti nešto što ne zaslužuješ. Nemoj samo o pameti, pisanje gluposti nisu odraz pameti već pokazuje da si pokvarena osoba. Jebi ga, masturbiraj i dalje.
Pretenciozan si, seljačiću. Da me tam neko pokvareno virtualno stvorenje koje u privatu prijeti fizičkim nasiljem može uznemiriti potražio bi stručnu pomoć. Ne gnjavi, uživaj drkajući.Tko je to meni ljut?
A micek mali...
Naravno, a koliko si masaza do sad posjetil ? Bez zamere, samo nekad treba bit strpljivjel ima neka maserka ili centar baš da radi masažu i onda da je cijena pristupačna za happy end?
Ko?Ne znam radi li masažu ali znam da radi nešto više.
Pošalji. HvalaMoze kontakti u pp
Pa može kontakti od ta dva salona? U inboxDati ću vam dva salona u Zg koja nisu na plavom ili nekom drugom sex oglasniku. To su profi maserke kod kojih je moguće nešto više, kod jedne moguće već na prvom dolasku, kod druge na trećem-četvrom. Cijena je ok, masaža vrhunska, garantiram bogovsku ejakulaciju. Preduvjet je da budete normalni, opušteni na masaži i da ne navaljujete. Da bi vam to dao tražim reciprocitet. Morate prvi ponuditi nešto da ja mogu provjeriti radi li se o lažnjaku ili ne. I da, zanimaju me samo profi saloni, ne oni na plavom ili nekom drugom sex oglasniku.
Hvala
Kad budes opet tu, javi se i mozemo popricatDati ću vam dva salona u Zg koja nisu na plavom ili nekom drugom sex oglasniku. To su profi maserke kod kojih je moguće nešto više, kod jedne moguće već na prvom dolasku, kod druge na trećem-četvrom. Cijena je ok, masaža vrhunska, garantiram bogovsku ejakulaciju. Preduvjet je da budete normalni, opušteni na masaži i da ne navaljujete. Da bi vam to dao tražim reciprocitet. Morate prvi ponuditi nešto da ja mogu provjeriti radi li se o lažnjaku ili ne. I da, zanimaju me samo profi saloni, ne oni na plavom ili nekom drugom sex oglasniku.
Hvala
Hahha neka si, ali odgovorio sam Mdugom ne tebi.Pa ja sam tu ....i?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|