Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam radi li masažu ali znam da radi nešto više.Ima koja u međimurju da radi masažu i nesto vise?
Uff, dobraJel bio tko kod ove na masaži, Studio S Zabok?
Sanjić Sanč
Sanjić Sanč je na Facebooku. Pridružite se Facebooku kako biste se povezali sa Sanjić Sanč i ostalim osobama koje možda poznajete. Facebook omogućuje dijeljenje sadržaja sa svijetom i čini ga...www.facebook.com
Bio sam ja. Masira te u gaćama. Masaža nije loša, ostalo nema.Uff, dobra
Happy end?Bio sam ja. Masira te u gaćama. Masaža nije loša, ostalo nema.
Ona u gaćama ili mušterija???Bio sam ja. Masira te u gaćama. Masaža nije loša, ostalo nema.
Sanja..pička i polUff, dobra
Mušterija u gaćama, bogati.Ona u gaćama ili mušterija???
Kako joj ljudi ne bi bezveze slali poruke, molim te da svima objasniš kako je mušterija u gaćama, a ne onaBio sam ja. Masira te u gaćama. Masaža nije loša, ostalo nema.
aj daj u privatDati ću vam dva salona u Zg koja nisu na plavom ili nekom drugom sex oglasniku. To su profi maserke kod kojih je moguće nešto više, kod jedne moguće već na prvom dolasku, kod druge na trećem-četvrom. Cijena je ok, masaža vrhunska, garantiram bogovsku ejakulaciju. Preduvjet je da budete normalni, opušteni na masaži i da ne navaljujete. Da bi vam to dao tražim reciprocitet. Morate prvi ponuditi nešto da ja mogu provjeriti radi li se o lažnjaku ili ne. I da, zanimaju me samo profi saloni, ne oni na plavom ili nekom drugom sex oglasniku.
Hvala
Daj pročitaj još jednom kaj sam napisal. Ak ne razmeš uzmi nekoga da ti pojasni.aj daj u privat
Ležiš na leđima dok te masira?Bio sam ja. Masira te u gaćama. Masaža nije loša, ostalo nema.
Ne, dubiš na glavi.Ležiš na leđima dok te masira?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|