Lordaragorn
Member
Dobro jel ima koja za nešto više u zagorju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima.Dobro jel ima koja za nešto više u zagorju?
Pa koja je to u Konjščini?U Zagorju. Oroslavlje, Začretje, Konjščina
Milica.Pa koja je to u Konjščini?
Može više info u pp?Milica.
Moze kontakti u ppU Zagorju. Oroslavlje, Začretje, Konjščina
Kako ti možeš lagati i pisati gluposti.....ovo nije normalno.Milica.
Kaj te pali čitanje tuđih sexualnih dogodovština?Kako ti možeš lagati i pisati gluposti.....ovo nije normalno.
Koja ti je svrha i cilj toga, ja ne kužim..
Ajde opiši taj susret sa dotičnom, di ste bili, kak izgleda...ajde bar nešto, molim te.
Baš obrnuto. Demotivira me kad vidim da očito djeca pišu gluposti.Kaj te pali čitanje tuđih sexualnih dogodovština?
Savršen odgovor, bilo bi lijepo kad bi netko makar u pp napisao broj i lokaciju!Baš obrnuto. Demotivira me kad vidim da očito djeca pišu gluposti.
Cilj foruma je podijeliti informacije, a ne pisati nešto što ne postoji.
Nebitno odakle je "maserka", ali svaki bi trebao napisati kontakt, link i kratak opis tj. recenziju.
Ovo što ti napišeš je informacija od 0 bodova koja apsolutno nikome ne donosi nikakvu korist.
evo, ako ti ja napišem da ima neka Štefica u nekom selu kraj Lobora, ili da ima i Dragica u Bistri...da li sam ti generalno pomogao oko "masaže" sa takvom informacijom?
Evo ne shvaćam te i vjerojatno te 99% ljudi ne shvaća što ti znači pisati, a ništa ne reći.
Lp.
"Ajde opiši taj susret sa dotičnom, di ste bili, kak izgleda...ajde bar nešto, molim te."Baš obrnuto. Demotivira me kad vidim da očito djeca pišu gluposti.
Cilj foruma je podijeliti informacije, a ne pisati nešto što ne postoji.
Nebitno odakle je "maserka", ali svaki bi trebao napisati kontakt, link i kratak opis tj. recenziju.
Ovo što ti napišeš je informacija od 0 bodova koja apsolutno nikome ne donosi nikakvu korist.
evo, ako ti ja napišem da ima neka Štefica u nekom selu kraj Lobora, ili da ima i Dragica u Bistri...da li sam ti generalno pomogao oko "masaže" sa takvom informacijom?
Evo ne shvaćam te i vjerojatno te 99% ljudi ne shvaća što ti znači pisati, a ništa ne reći.
Lp.
Naravno da ima, bogati. Moraš nešto aktivno ponuditi zauzvrat.Pa dobro tko ima šta, pa podijelite bar jedan pravi kontakt ako ima koja maserka koja voli i druge stvari osim samo masirati leđa
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|