Kod koje sinisa na VirA kako doći sad do Ane?
Brijem da sam isao kod nje na Vir.
Ako ices javi se u inbox
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod koje sinisa na VirA kako doći sad do Ane?
Brijem da sam isao kod nje na Vir.
O kome se govori,a o kome se misli.Ne budite lini.Inace vam citamo misli.Jbt ili pisi ne drkajte sa glupostima
Na kojoj benzinskoj je radilaPa ja njega pitam, jel sam znao jednu koja je radila na benzinskoj i išla je za kune, mislio sam da je opet počela radit pa zato i pitam jel na istu mislimo
DaNa kojoj benzinskoj je radila
Jel plava možda?
Pitam jer možda mislimo na istu
Na kojoj benzinskoj je radila
Mislim da ne radi na benzinskoj,a tamo u blizini Konzuma sam išao kod nje.Jel mislite na onu koja na benzinskoj radi ili je to neka druga Ana ?
Daj kontakt? Koja lova?Pa bio kod nje hmm mislim u 10-11.mj prošle godine
Nije to ista cura onda, ova je dolazila na adresu...ja nemam više njen kontakt, ali ova o kojoj ja pričam je radila zadnji put kad sam je vidio na Ininoj benzinskoj, tako da se vjerojatno povukla iz biznisa, ja sam je pokupio uvijek kod Kauflanda na Sinjoretovu, ima od toga više od pola godine i jačePa bio kod nje hmm mislim u 10-11.mj prošle godine
A i tebi sve smeta..Bio danas kod Linde. Pušenje 9/10, sex 9/10, izgled 10/10. Mlada prirodna cura od prvog trena opuštena. Jedino me zasmetalo što je išla pišati kad sam ušao u apartman i to ispred mene. Ako ostane u gradu ponoviti ću
Mršavija?prirodna plava kosa? Opisi mi malo bolje ako mozesPa bio kod nje hmm mislim u 10-11.mj prošle godine
Ta mala plava sa pumpe na kojoj pumpi radiMršavija?prirodna plava kosa? Opisi mi malo bolje ako mozes
Jel mršava?
Kakav kraljCura crvene kose po imenu Ana
Kaže da je iz Zadra
Upoznali se noćaš vani ali toliko je bila razvaljena i pijana da nisi mogao uci s njom u neki razgovor samo je rekla da se zove Ana i da je iz Zadra
Jel zadrani znaju o kojoj je curi rijec
Pa ako netko zna volio bi da mi pomogne ili se javi jer cura je top s bujnim grudima i guzom
A sto ?Kakav kralj
Što je nisi pita za broj ?Cura crvene kose po imenu Ana
Kaže da je iz Zadra
Upoznali se noćaš vani ali toliko je bila razvaljena i pijana da nisi mogao uci s njom u neki razgovor samo je rekla da se zove Ana i da je iz Zadra
Jel zadrani znaju o kojoj je curi rijec
Pa ako netko zna volio bi da mi pomogne ili se javi jer cura je top s bujnim grudima i guzom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|