ZADARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme bear
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ima li sto u zadru sa Ege da je neko bio zadnjih dana?
Mogu vam preporučiti fernandu malo je starija 35 godina Al utegnuta maksimalno i gfe dobar

Pozdrav ekipa. Kakva su iskustva kod jeftinijih cura ne EGE? Nov sam u ovome a htio bi imati nešto redovno a opet povoljnije. Zanimaju me samo prirodne. Bolje lošiji izgled a prirodna nego plastika. I da zna berm engleski. Sinoć bio kod neke ne zna beknuti. Također me zanima, ako se dogovori 30min, jel to trajanje 30min seks ili od dolaska i dogovora. Računam nakon dogovora da se računa i kad počne akcija. Koliko se cure drže toga. Načelno, mogu obavit u pola sata ali mi je malo presing. Cisto me zanima ako netko moze podijeliti iskustva. I je li sad EGE jedina stvar gdje se nabavljaju cure ili se moze i drugdje?

Pozdrav ekipa. Kakva su iskustva kod jeftinijih cura ne EGE? Nov sam u ovome a htio bi imati nešto redovno a opet povoljnije. Zanimaju me samo prirodne. Bolje lošiji izgled a prirodna nego plastika. I da zna berm engleski. Sinoć bio kod neke ne zna beknuti. Također me zanima, ako se dogovori 30min, jel to trajanje 30min seks ili od dolaska i dogovora. Računam nakon dogovora da se računa i kad počne akcija. Koliko se cure drže toga. Načelno, mogu obavit u pola sata ali mi je malo presing. Cisto me zanima ako netko moze podijeliti iskustva. I je li sad EGE jedina stvar gdje se nabavljaju cure ili se moze i drugdje?
Pripremi se da ces u 50% slucajeva biti razočaran uslugom. A da ti neka zna engleski to zaboravi. 99%neznaju

Ništa od ovih od 100 Eur 30min. To su sve neke agencije. Profili im se ponavljaju. Iskustvo: Pišem jednoj i ona kaže dođi sada. Kažem da ću doći za 1.5h i sve dogovorimo preko waap (nekako). Dođem na lokaciju, pa komplicira, pa traži da joj pošaljem sliku ulaza (valjda da bude sigurna da sam došao), pa dolazi valjda iz druge zgrade i onda dođe najmanje 15g starija (ako je to ta bila uopće). Kazem hvala lijepa, ćao. Odem u auto. Pišem drugoj. Pitam za adresu, ona kaže istu adresu di je i ova prije trebala biti (ludnica) i da dođem sada. Opet odma sada. Već sam odustao jer mi se ne diže na te gluposti, ali baš me zanimalo kako izgleda ova. Dođem, ona kaže prvo 2. kat pa 4. kat. Pa piše nešto na eng ali ništa ne razumijem što piše. Nešto kao "vidio si curu, odi ća" (valjda ne zna ni prevesti kako spada). Ošo kući. Sve su dostupne sada. Kad god ih nazoveš. Nevezano za agenciju. Jučer bio kod jedne na poluotoku (130 Eur, nije losa ali debela) i ona isto odma dostupna. Ne djeluje mi da te cure uopće imaju posla. Morati ću dići cijenu. Za 100 Eur nema ništa. A iskustvo danas boli glava. Sva sreća nisam popušio pare.

Sad sam skužio da EGE filter ne radi dobro. Upišeš rate i dosta njih ne izbaci po traženom rateu. Nađem jednu independent i javim se. Ona pošalje lokaciju. Vidim da je u susjestvu i reko... ma idem vidit. Kažem kada da dođem a ona kaže sad (gle čuda). Dođem za 15min do nje. I pitam se, dok ćekam da mi kaže koji je stan, kako se ta uopće stigne oprati. Uđem i vidim da ju ne bi dva puta opalio i okrenem se. Evo, moje pitanje, jel se te cure peru prije seksa? Nude cunnilingus pa ne znam kako a da se ne opere. I koliko one uopće imaju prometa kad je svaka dostupna odma sada i već nekoliko sam ih kontaktirao i da baš svaka je odma dostupna i odma odgovori na waap mi je malo čudno. Vidim da samo ja ovdje pišem. Ako nitko ništa ne odgovori i ne sudjeluje u raspravi, nastavljam sam dalje istraživati.

Sad sam skužio da EGE filter ne radi dobro. Upišeš rate i dosta njih ne izbaci po traženom rateu. Nađem jednu independent i javim se. Ona pošalje lokaciju. Vidim da je u susjestvu i reko... ma idem vidit. Kažem kada da dođem a ona kaže sad (gle čuda). Dođem za 15min do nje. I pitam se, dok ćekam da mi kaže koji je stan, kako se ta uopće stigne oprati. Uđem i vidim da ju ne bi dva puta opalio i okrenem se. Evo, moje pitanje, jel se te cure peru prije seksa? Nude cunnilingus pa ne znam kako a da se ne opere. I koliko one uopće imaju prometa kad je svaka dostupna odma sada i već nekoliko sam ih kontaktirao i da baš svaka je odma dostupna i odma odgovori na waap mi je malo čudno. Vidim da samo ja ovdje pišem. Ako nitko ništa ne odgovori i ne sudjeluje u raspravi, nastavljam sam dalje istraživati.
Higijena se razlikuje od cure do cure, nema univerzalnog pravila. Sto se prometa tice, full zgodne cure s dobrim recenzijama rade ko na traci, a ove druge naravno imaju manje, a sad koliko tocno manje znaju samo one.

Osnovna pravila eeg

- izbjegavati agencije
- prednost znanje engleskog kod cura
- ne uzimati 30 min jer te cure to dozivljavaju kao samo odraditi...
- uzimati cure približno svojih godina
- sve cure preko 25 kradu godine barem 3-5 pogotovo ove na 30-33 obicno pisu 28 .. ove blizu 40 pisu da su 33 ... visinu pišu u takima a kile sa mature..

Prvi put ne mogu više od 30min. Ne mogu znati kakve i kako kvalitetno nudi servise dok ju ne probam. Ali i inače mi treba jedan shoot a i nije da imam previše para. Trebam neku naći za barem 5-10 puta na mjesec. Strategija mi je za sad pogledati i vidit jel cura koju bi želio pojebat opet za par dana. To me ne košta ništa. Ako prođe, dam za 30 min. I onda ako je to to, bubam dok je tu da na maks. Ovako čak i neke preporuke preko neta ne znače puno. Tebi može bit super a meni baš nešto ne paše. A može bit i neka mala koja nije nešto ostalima i meni baš rula dobro. Svakako agencije su minus totalni. A i ovo, odma se javi i odma je dostupna mi je malo čudno. Dva puta sam vidio da cura u stanu ima nesređenu kuhinju kao da je taman sad nešto izila. Imam osjećaj da ih nitko ne zove cijeli dan i onda grabe prvu priliku. Što i nije loše da nemaju prometa, ali neka razina usluge mora biti.

Prika imas u povjesti foruma brodo objašnjenja,shvati da cure koje dolaze su više manje ajme majko izgledom ponašanjem jezikom itd.čast ritkim izuzecima ali doslovice ritkima.cure se sele iz grada u grad rijetko su vise od 2 tjedna u jednom gradu,prosjek par dana i idu dalje.bio sa 4-5 brazilka ajme majko ,sa dvi kolumbijke jedna ok druga top u svemu.i sa jednom ruskinjom protiv kojih svi seru ali meni je bilo top topova vrh.cura pricala engleski perfektno zabavna uslužna savršenstvo,mislim da više nikad necu naletit na takvu curu.
A sto se tice agencija i slolo,zapamtite sve je agencijaaaaaa ovakva ili onakva sve su pod agencijom!
A sto se tice cijene 95% ih nevridi ni pola.bio po EU u 99% gradova jebes ovakve za 30-50€ pola sata.

I jos jedna stvar,nikad nisam išao kod njih tj u njihove prostore nego ih narucivao kod sebe i svima sam skinia cijenu svima,tako da cjenkaj se sa agentom prolazi 100%

Hvala ti za info. Ma skužio sam iz teme da je stanje loše. Ali moraš probat i iskusit sam. A opet ne mogu ja baš ni 130 stranica teme pročitat od početka. Odem u povijest nekoliko stranica i to je to.
Daj mi reci zašto ih dovodiš doma. Zar ti nije bolje da si kod njih? U Zd mi je malo nezgodna situacija sa susjedima. Ajmo reći da bi se definitivno skužilo. Ne bi ako bi uspio pojasnit agentu da ju obuče normalno, ali nikad ne znaš kako će se obući. A dodatna objasnjavanja s takvima nema smisla. Pokusavam biti što kraći i konkretniji. To je taj trend da moraju biti seksi obučene. Meni je najjebozovnija normalno uredno obučena. Bez previše pirlitanja ali opet da nije ko da ju je sava donila. Ja isto mogu u inozemstvu po tome driblati, ali i tamo imam nezgodnu situaciju u svom stanu.
Zašto misliš da je sve agencija? Misliš da moraju imati organizaciju iza sebe da ih zaštiti? Tipa ako si solo igračica onda ti pokuca civilka i te fore a ako si preko "agencije" onda nemaš tih problema. Jedna moja frendica koja iznajmljuje stan u drugom gradu (u centur) kaze da joj stalno bukiraju solo igracice. Mislim, stan je mali a cure dolaze na koji tjedan pa odu. Nije primjetila da je netko s njima. A one osobno izjame stan. Nije da joj stan stalno drzi neka agencija iz hrv.

Direktore pa daj malo logike,cura od 22-23 god ili starija nebitno sama da dode iz brazlia ili kolumbije u zadar i bavi se sa cim se bavi alo?nisu ovo filmovi odi.zna se na sto se podrazumjeva agencija,necemo u detalje.
Dodu po mjesec dana prodiraju eu-om drzavama i gradovima kvaliteta u elitna mista roba sa greškom u zd 😂🤣 itd.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh