Očekiva sam je u Splitu a ona u Istru...Bija san ti ja prekjučer . Zgodna ženskica ,drži se dogovora , ne požuruje i baš sudjeluje . Oral bez , sex sa . Dva pucnja u satu .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Očekiva sam je u Splitu a ona u Istru...Bija san ti ja prekjučer . Zgodna ženskica ,drži se dogovora , ne požuruje i baš sudjeluje . Oral bez , sex sa . Dva pucnja u satu .
Rekla mi je da za 20 dana dolazi u SplitOčekiva sam je u Splitu a ona u Istru...
Nije fake.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/zadar-sexy-tina-oglas-5484771
Jel bio netko kod ove tine? Jel fejk ili??
I onda kad mala Beograđanka od 20g sa savrsenim tijelom trazi 100 Eur, ekipa se zgraza.Nije fake.
Poziv je dogovaranje.
30 min 100€ udaraš koliko možeš.
40 i koju god ima...iskreno ne bi ponovio, eto jedino što je naša...ocjena 5 od 10
Moze prika kontaktI onda kad mala Beograđanka od 20g sa savrsenim tijelom trazi 100 Eur, ekipa se zgraza.
Mala je u ZG. Al ionako je pol vas Zadrana tu.Moze prika kontakt
Imas upit na privatNije fake.
Poziv je dogovaranje.
30 min 100€ udaraš koliko možeš.
40 i koju god ima...iskreno ne bi ponovio, eto jedino što je naša...ocjena 5 od 10
A ja mislim da tesko i nikakoIma li ko broj od neke maserke al da je stvarno ok i po mogućnosti sa happy endom,možete poslati poruku!
hvala za preporuku...Ima li sto u zadru sa Ege da je neko bio zadnjih dana?
Mogu vam preporučiti fernandu malo je starija 35 godina Al utegnuta maksimalno i gfe dobar
Pripremi se da ces u 50% slucajeva biti razočaran uslugom. A da ti neka zna engleski to zaboravi. 99%neznajuPozdrav ekipa. Kakva su iskustva kod jeftinijih cura ne EGE? Nov sam u ovome a htio bi imati nešto redovno a opet povoljnije. Zanimaju me samo prirodne. Bolje lošiji izgled a prirodna nego plastika. I da zna berm engleski. Sinoć bio kod neke ne zna beknuti. Također me zanima, ako se dogovori 30min, jel to trajanje 30min seks ili od dolaska i dogovora. Računam nakon dogovora da se računa i kad počne akcija. Koliko se cure drže toga. Načelno, mogu obavit u pola sata ali mi je malo presing. Cisto me zanima ako netko moze podijeliti iskustva. I je li sad EGE jedina stvar gdje se nabavljaju cure ili se moze i drugdje?
Higijena se razlikuje od cure do cure, nema univerzalnog pravila. Sto se prometa tice, full zgodne cure s dobrim recenzijama rade ko na traci, a ove druge naravno imaju manje, a sad koliko tocno manje znaju samo one.Sad sam skužio da EGE filter ne radi dobro. Upišeš rate i dosta njih ne izbaci po traženom rateu. Nađem jednu independent i javim se. Ona pošalje lokaciju. Vidim da je u susjestvu i reko... ma idem vidit. Kažem kada da dođem a ona kaže sad (gle čuda). Dođem za 15min do nje. I pitam se, dok ćekam da mi kaže koji je stan, kako se ta uopće stigne oprati. Uđem i vidim da ju ne bi dva puta opalio i okrenem se. Evo, moje pitanje, jel se te cure peru prije seksa? Nude cunnilingus pa ne znam kako a da se ne opere. I koliko one uopće imaju prometa kad je svaka dostupna odma sada i već nekoliko sam ih kontaktirao i da baš svaka je odma dostupna i odma odgovori na waap mi je malo čudno. Vidim da samo ja ovdje pišem. Ako nitko ništa ne odgovori i ne sudjeluje u raspravi, nastavljam sam dalje istraživati.
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|