Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je. Purgerica ona. Ok jeOk toje purgerica
Nema je u oglasimaKasnite. Oglas joj više nije aktivan.
Valentina trazi 100eura za pola sata al 20 eura plus za ljubljenje
Nisan bia kod nje al se razmisljan
Kakvo ljubljenje? U usta?Valentina trazi 100eura za pola sata al 20 eura plus za ljubljenje
Nisan bia kod nje al se razmisljan
Zašto bi to netko tija ili još nadoplata za to kod kurve koja puši kurce svaki danKakvo ljubljenje? U usta?
Onda po toj logici se ne triba ljubiti s niti jednom koja nije djevica. I neka random cura koju nađeš vani je sigurno popušila par kurčeva, ni s takvima se ne ljubiš onda?Zašto bi to netko tija ili još nadoplata za to kod kurve koja puši kurce svaki dan
Ne puši svaki dan 10 komada, znači ja budem kod nje uru prije tebe, ona mi pola sata pušu bez i nakon mene ti se dođeš ljbit s njom? Svaka čast brateOnda po toj logici se ne triba ljubiti s niti jednom koja nije djevica. I neka random cura koju nađeš vani je sigurno popušila par kurčeva, ni s takvima se ne ljubiš onda?
Oprat će se i jedna i druga, isti kurac jel ga pušila prije pola sata ili prije 5 danaNe puši svaki dan 10 komada, znači ja budem kod nje uru prije tebe, ona mi pola sata pušu bez i nakon mene ti se dođeš ljbit s njom? Svaka čast brate
Oprat će se i jedna i druga, isti kurac jel ga pušila prije pola sata ili prije
Ne bi niti da ona meni da pare, ja san malo gadljiv na te stvariOprat će se i jedna i druga, isti kurac jel ga pušila prije pola sata ili prije 5 dana
Hahahahah, jbg ondaNe bi niti da ona meni da pare, ja san malo gadljiv na te stvari
Jesi išahttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/provod-kao-nikad-u-zivotu-kod-ive-oglas-5218312
Jel proba ići neko? Traži gotovinu, cijene jeftine
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|