Nisam, pitam ako je neko slučajno otiša. Jeftina cijena pa me zanima jel prava ili prevara. 60€ pola sata, 120€ 1 sat, 150€ 2 sata, ako nekog zanima.Jesi iša
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam, pitam ako je neko slučajno otiša. Jeftina cijena pa me zanima jel prava ili prevara. 60€ pola sata, 120€ 1 sat, 150€ 2 sata, ako nekog zanima.Jesi iša
Evo ja dog za sutra pa cemo vidithttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/provod-kao-nikad-u-zivotu-kod-ive-oglas-5218312
Jel proba ići neko? Traži gotovinu, cijene jeftine
Javi nam kako je prošloEvo ja dog za sutra pa cemo vidit
Pitaj je koliko dugo će biti aktivna u zadarskom područjuEvo ja dog za sutra pa cemo vidit
A vidit cemo prije nego idem kod nje pristala je na video poziv da ne bude neki z…..Pitaj je koliko dugo će biti aktivna u zadarskom području
Ako budeš imao susret s njom to je možeš pitati. To je dobro znati.A vidit cemo prije nego idem kod nje pristala je na video poziv da ne bude neki z…..
Naravno da ocu,al vidit cemo predobro izgleda na slikama jos mi je poslala sliku selfiaAko budeš imao susret s njom to je možeš pitati. To je dobro znati.
Javi nam kako je prošloEvo ja dog za sutra pa cemo vidit
Rekla je meni da će dugo još biti tuPitaj je koliko dugo će biti aktivna u zadarskom području
Sve cemo sutra saznat…dog sam 2sataJavi nam kako je prošlo
Rekla je meni da će dugo još biti tu
Pitaj je oće li cijelo ljeto biti tuSve cemo sutra saznat…dog sam 2sata
Dogovaram i ja s ovom ali je sumnjiva. Koji vam je lokaciju dala?Sve cemo sutra saznat…dog sam 2sata
Jebemu bezinska je blizu. Jos je pitam jel na ruke kaze da.Zao mi je sta vam to moram rec, al ako je u blizini benzinska stanica, poslat ce vas po bon, garant
A koliko bi trebala naplaćivatiJel vi stvarno mislite da bi cura koja onako izgleda naplacivala 60 eura za pola sata?
Nista unapridPa jel ko platia nesto unaprijed,zenska je mene sjebala jer je rekla da na ruke...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|