Za cure samo - ajmo malo o momcima

Hahahahahaha
Istina
O čemu se ovdje priča uopće, vidim samo muške očajnike 😅
Evo meni je npr totalno morbidno da se nađem sa nekim i nakon tog susreta on misli da sam se ja obavezala na viđanje samo sa njim ako me nagradio taj put i da sam njegovo vlasništvo... red flagčina🚩
Kao nije ljubomoran i ispituje me o drugim muškarcima jer ga to kao pali, a onda se naljuti ko malo dijete i samo me ghosta.
Pa daj se odlučite što želite sa nama.
A zasto bi te uopce trebalo nagrađivati?...meni je to ocajno, svakom je nesto drugo ocajno.
Ja nagrađujem time da se potrudim da je partnerica zadovoljna u krevetu ili da nam je to desert nakon dobrog razgovora ili upoznavanja, a ne zato sto ocekuje nagradu.
Tesko je danas naci normalnu curu, zenu, ljubavnicu koja ce bit simbioza u real life i u krevetu.
A ocito vam je tesko naci i muske koji nisu ljubomorni i koji vas dave.

A zasto bi te uopce trebalo nagrađivati?...meni je to ocajno, svakom je nesto drugo ocajno.
Ja nagrađujem time da se potrudim da je partnerica zadovoljna u krevetu ili da nam je to desert nakon dobrog razgovora ili upoznavanja, a ne zato sto ocekuje nagradu.
Tesko je danas naci normalnu curu, zenu, ljubavnicu koja ce bit simbioza u real life i u krevetu.
A ocito vam je tesko naci i muske koji nisu ljubomorni i koji vas dave.
Mislim da si nešto krivo shvatio.
Pišem o transakcijskom odnosu.

Hahahahahaha
Istina
O čemu se ovdje priča uopće, vidim samo muške očajnike 😅
Evo meni je npr totalno morbidno da se nađem sa nekim i nakon tog susreta on misli da sam se ja obavezala na viđanje samo sa njim ako me nagradio taj put i da sam njegovo vlasništvo... red flagčina🚩
Kao nije ljubomoran i ispituje me o drugim muškarcima jer ga to kao pali, a onda se naljuti ko malo dijete i samo me ghosta.
Pa daj se odlučite što želite sa nama.
Površnom promatraču kao meni jasno je iz napisanog da te očito taj netko i njegovo neodgovaranje pomalo i nervira. Što reći, podrška, valjda će se lik javiti ... (y)

Počmeš izlaziti vanka Zagreb, Split ili di god već, budeš u điru, malo pokažeš curama da imaš love, usput moraš imat i sređen financijski život ( stan/kuća, auto...) i ne bit škrt, i doć će to sve na svoje onda...
Nije komplicirano, ali je komplicirano kad sjediš doma za mobitelom i tipkaš po forumu "Ima li koja za jebat" .... pa druže nije to kupovina auta pa pitaš Ima li tko Golfa!!!
A koji to mladi danas ima sreden zivot, stan, kucu, auto....osim ako mu caca nije u ADZu? O cemu ti pricas? Po tome samo oni mogu do sponze odnosno pičke?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh