laburnumSt
Active member
Ima li tu kakav momak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za što ti on treba.Ima li tu kakav momak?
Pozdrav momak iz Splita 33 godine 189 visok,94 kg.Imam prazan stan klimatiziran trazim stariju gospodu ili milf zenu za druzenja uz obostrani uzitak u strogoj diskreciji godine nebitne.Ima li tu kakav momak?
Može li muškarac pravi ili baš momak mlađi ?Ima li tu kakav momak?
ImaIma li tu kakav momak?
Ko to pita?Za što ti on treba.
Pozdrav!Trazim stariju damu za dopisivanje!Kulturan 40 god..moze biti i udana
Pozdrav momak iz Splita 33 godine 189 visok,94 kg.Imam prazan stan klimatiziran trazim stariju gospodu ili milf zenu za druzenja uz obostrani uzitak u strogoj diskreciji godine nebitne.
Ako ima koja ženska ovdje zainteresirana za pumpanje i sa medicinskim certifikatom, može mi se javiti privatnom porukom. Ja sam zdrav, imam potvrdu od doktora, a nisam odavno ništa jebao.
Dame kako naci sponzorusu samo nsmoj te reci lako ima ih svuda
Zivim u jako maloj sredini sve to imamPočmeš izlaziti vanka Zagreb, Split ili di god već, budeš u điru, malo pokažeš curama da imaš love, usput moraš imat i sređen financijski život ( stan/kuća, auto...) i ne bit škrt, i doć će to sve na svoje onda...
Nije komplicirano, ali je komplicirano kad sjediš doma za mobitelom i tipkaš po forumu "Ima li koja za jebat" .... pa druže nije to kupovina auta pa pitaš Ima li tko Golfa!!!
sve je to relativno..ali bitno je da počMešPočmeš izlaziti vanka Zagreb, Split ili di god već, budeš u điru, malo pokažeš curama da imaš love, usput moraš imat i sređen financijski život ( stan/kuća, auto...) i ne bit škrt, i doć će to sve na svoje onda...
Nije komplicirano, ali je komplicirano kad sjediš doma za mobitelom i tipkaš po forumu "Ima li koja za jebat" .... pa druže nije to kupovina auta pa pitaš Ima li tko Golfa!!!
Vjerojatno joj treba pomoć ormar sastavit ili odnit mašinu za pranje rublja u podrum a ne može samaZa što ti on treba.
Ima bolje od momkaIma li tu kakav momak?
Zivim u jako maloj sredini sve to imam
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |