Za cure samo - ajmo malo o momcima

Napokon normalna tema....sve veliki jebaci...nama zenama gledaju i traze dlaku u jajetu ...debela,ruzna,smrdi,picka ko slapa o ostali pridjevi a sta oni misle da su bogom dani...manekeni,savrseni....uzas,jad i bijeda....a najbolje od svega samo laju i seru i vj ni ne jebu
Mozes li poslati

Napokon normalna tema....sve veliki jebaci...nama zenama gledaju i traze dlaku u jajetu ...debela,ruzna,smrdi,picka ko slapa o ostali pridjevi a sta oni misle da su bogom dani...manekeni,savrseni....uzas,jad i bijeda....a najbolje od svega samo laju i seru i vj ni ne jebu nego doma drkaju
Mozes li poslati DM jer ti je profil ogranicen, znamo se 😁😜👋

Kakvi kreteniiiiiiiiiiiiii
Pa momci šta je vama s glavom ? Volija bih da mi objasnite svoje poruke...šta vi očekujete nakon ovih poruka ? Da vam se ovih par cura šta su tu jave odmah da ih izjebete ?????
Hahahahahaha
Istina
O čemu se ovdje priča uopće, vidim samo muške očajnike 😅
Evo meni je npr totalno morbidno da se nađem sa nekim i nakon tog susreta on misli da sam se ja obavezala na viđanje samo sa njim ako me nagradio taj put i da sam njegovo vlasništvo... red flagčina🚩
Kao nije ljubomoran i ispituje me o drugim muškarcima jer ga to kao pali, a onda se naljuti ko malo dijete i samo me ghosta.
Pa daj se odlučite što želite sa nama.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh