Dioklecijan21
New member
Je li to mjenja imena profila brzinom munjeMlada damo,Vi ste izuzetno brzi u transformaciji,molim odgovor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li to mjenja imena profila brzinom munjeMlada damo,Vi ste izuzetno brzi u transformaciji,molim odgovor
Kad vec pitas gluposti, razlika je u tome sto mozes drzat odredenu dozu anonimnosti i paralelno graditi zivot puno lakse nego kad to radis uzivo. A sta se tice cura uzivo, ne vidim bas da hodaju okolo s brojem telefona javno pa da ih moze kontaktirat tko zeli...Pozdrav,""mlada damo"pitanje za Vas,koja je razlika između Vas koje naplacujete usluge beskontaktno i drugih poštenih cura koje to rade uzivo,ovaj put Vam neću postavljati pitanja o sindikatu,molim ,odgovor javno
Jutro,ovakav odgovor možeš prodati nekom drugom,Ti isto uzimas novac kao i dame koje to rade uzivo,one su po tom pitanju postenije od tebe,zato,psstKad vec pitas gluposti, razlika je u tome sto mozes drzat odredenu dozu anonimnosti i paralelno graditi zivot puno lakse nego kad to radis uzivo. A sta se tice cura uzivo, ne vidim bas da hodaju okolo s brojem telefona javno pa da ih moze kontaktirat tko zeli...
Ajde molim te kazi Ti koja je razlika naplatiti uslugu preko računa ili uzivo,to je jednostavno pitanjeKad vec pitas gluposti, razlika je u tome sto mozes drzat odredenu dozu anonimnosti i paralelno graditi zivot puno lakse nego kad to radis uzivo. A sta se tice cura uzivo, ne vidim bas da hodaju okolo s brojem telefona javno pa da ih moze kontaktirat tko zeli...
Razlika je da laze samu sebe, a sve sto objavis online je cijelom svijetu na izvolte, so keep lying to yourself biaaatch.Ajde molim te kazi Ti koja je razlika naplatiti uslugu preko računa ili uzivo,to je jednostavno pitanje
Nismo upoznati sa činjenicom da Ste Vi mlada damo nova glasnovornica sindikata,cudno nedavno ste registriraniI ček malo ,ovo je forum za žene zas onda muski ovdje komentiraju? Ja ne vidim da mi žene komentiramo druge forume? Onak i onda za nas kažu da smo bebe jer tracamo
Ma naravno,Vi to radite u ""rukavicama""Svakako je po cijelom svijetu i ovi što kupe usluge uzivo od žena i uzivo ,završiš na netu i kad ne želiš imati nikakve veze sa time,tipa bivši dečko, ili ako se baviš time u živo.. navodni pošteni klijenti koji se kurce na sve strane jer wow oni su čak uspjeli kupit ženu, pazi ti ovo gluposti teške, i naravno da je razlika, jer zaradis čist ok a ne moraš imat kontakt s nekim ,kao što sam rekla netko to može netko ne,ja osobno ne,i aus
Istina kolega,u različitim bojama su rukaviceMa naravno,Vi to radite u ""rukavicama""
Kada Ste tako nadareni kao govornik,potrudite se malo i čitati između redova,,Sulejman je bio veliki vladar,no neću o povijesti,činjenica je da ste Sami rekli da se prodajeteNisam,a vi očito jeste?i to za oba spola? O veliki Sulejmane
Kolega,ja nemam više pitanja za mladu damu,niti me ona zanima,intervenirati ću uvjek na objave koje mi ne lezeKada Ste tako nadareni kao govornik,potrudite se malo i čitati između redova,,Sulejman je bio veliki vladar,no neću o povijesti,činjenica je da ste Sami rekli da se prodajete
Draga,sve se vrti oko rupa,čak su i pojedini ratovi vodjeni zbog žena,odnosno njihovih rupa,ajde lijepi moj uzivaj tiBio je i veliki zenskaros malo sarkazma ne škodi,ali da vi ste velika gospoda..cijepljenih od pozitive ,samo negativa,i koju rupu pogoditi
Momci ,ajde ostavite je na miru,molimDraga,sve se vrti oko rupa,čak su i pojedini ratovi vodjeni zbog žena,odnosno njihovih rupa,ajde lijepi moj uzivaj ti
Sretno draga,mogla si i možeš da se ne obaziresNe mjenjam profile , puno fanova mi je reklo da se piše ovdje svašta pa sam i ja navratila da vidim tko to šta piše, uglavnom razočaranje prvi profil su mi banali jer sam postala gospodina sa roza gaćicama, a nije spam dok muškarci sramote žene, e nema pravde stas
jes, meni je zivotni cilj uzimat novce za sliku kite, a jbg sta cu drugo kad ne saljem po forumu u nadi da ce mi neka dat adresu pa da se isproba to u praksi... tragedija.Jutro,ovakav odgovor možeš prodati nekom drugom,Ti isto uzimas novac kao i dame koje to rade uzivo,one su po tom pitanju postenije od tebe,zato,psst
Nemas ti nista za radit i nemas nikakve kvalitete osim one koja ti je urođena, a to je pička, and guess what ? svaka ženska ju ima, po nicem nisi posebna i nemas nista za ponudit zbog vrlo vjerojatno niskog iQa, a dijete ce ti jednog dana trebat psiho terapije kad si vidi mamicu kako se skuda na internetu, pozzNisam,a vi očito jeste?i to za oba spola? O veliki Sulejmane
ZavisiMogu li ja ?
A,pokušaj ti da ne pišeš roman,vjerujem da će onda da te ostave na miru,kao žena ženi!!!!Ma znam ,ne volim nepravdu ,jače je od mene ,al onda se samo klošari bez kulture zaljepe I onda umjesto foruma dobiješ roman zvan debili na okupu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|