Mogu li ja ?PA
mozda da mozda i ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu li ja ?PA
mozda da mozda i ne
Ma sta se zamaras, pusti debile, nemaju eur u džepu, a dabe im nitko neda jebat pa su u depriVidi se koliko si pametan duso.....a ocito si ti iz bosne kad razumijes taj jezik....a sto se tice novaca i kurcica ovdje sa foruma mozete samo igrat se desnom ili ljevom rukicom dok ne dobijete zuljeve od drkanja....koliko si jadan kad nez se normalno razg nego se vrijedas a samim time govoris o sebi koliko si kulturan i obrazovan....
pa nebi bilo lose usput i profil dat?Ja se bavim onyfansom samo
haha stvarno svega imaKakav jebac a? Evo cure kakvi nas seru, u pinky gacicama
ovog kad obrijes, skupis za bundu, subaru i jos ti ostane za pristojan tepihKakav jebac a? Evo cure kakvi nas seru, u pinky gacicama
Tocno mi se gadi vise na poruke odgovarat kad to vidim koje oni Fetise imaju, a najgore vecina su danas biseksualci, musko pa Biseksualan onak uzas, kud to ide, link saljem u inbox ak ko zeli , ne mislim ovdje javno pa da mi se opet jave takvi teletabisiovog kad obrijes, skupis za bundu, subaru i jos ti ostane za pristojan tepih
Kad nema koga da grije, barem grije sam sebeovog kad obrijes, skupis za bundu, subaru i jos ti ostane za pristojan tepih
Ne onda s vama dobrima, dogovorimo i što ste bolji vi s nama, bolje smo vi s vama,,, a njih, blokiramo. Mislim većina nas, ali eto i između nas ima trulih jabuka pa i vi nas tretirate isto ko i one koje nisu dobre i korektne. Sve je kaos na balkanuI onda nama koji smo kao Michael Fassbender naplatite isto kao njemu
Pozdrav,""mlada damo"pitanje za Vas,koja je razlika između Vas koje naplacujete usluge beskontaktno i drugih poštenih cura koje to rade uzivo,ovaj put Vam neću postavljati pitanja o sindikatu,molim ,odgovor javnoJa se bavim onyfansom samo, ali cega se sve naslusam, nebih takve kvazi jebace isfrustrirane pustila blizu sebe, nude i po 2000eur na noc, al da gledam nekog mlohavca no go, najjaci su ovi sto se kurce po forumu a nisi picke vidjeli go girls, nedajte da tema zamrtvi, ajmo malo javno prozivat jebace I njihove fotke kacit na forum i ocjenjivati
M,zašto?Pozdrav,""mlada damo"pitanje za Vas,koja je razlika između Vas koje naplacujete usluge beskontaktno i drugih poštenih cura koje to rade uzivo,ovaj put Vam neću postavljati pitanja o sindikatu,molim ,odgovor javno
Ne mjesaj se,zna ona zašto,neka javno odgovoriM,zašto?
Mlada damo,Vi ste izuzetno brzi u transformaciji,molim odgovorOnlyFans
OnlyFans is the social platform revolutionizing creator and fan connections. The site is inclusive of artists and content creators from all genres and allows them to monetize their content while developing authentic relationships with their fanbase.onlyfans.com
mnogo vas je tražilo link,neda mi se pisat svakom zasebno a vole brisat profile bzvz ,istina boli,spam da da to ovi u pinky gaćicama prijave
Tel: 064/677-677
|
|
|