Za cure samo - ajmo malo o momcima

Pozdrav, nisam baš nešto aktivan na ovom forumu. Trenutno vidim da ima i dama. Dakle ovako imam 28 godina, zanima me dali je netko od lijepšeg spola zainteresiran prvenstveno za nekih razgovor, odlazak na kavu. Primarno upoznavanje pa kasnije ako bude, bude nesto. Dapace starije žene su dobrodošle.
 
Pozdrav svima,a posebno ljepšem spolu😁
Novi sam ovdje,pa ako me netko može uputiti u čari ovog foruma✌️
Zg zapad,39g oženjen,solidnog izgleda,185
 
Zbog takvih debila decki koji su ok i korektni najebu bzvz....ja osobno imam milion slika,brojeva,videa pa nikad mi nije palo na pamet da objavim nekoga javno....da pisem kako se koji jebe,kako svrsava i ostalo.diskrecija je nesto sto normalna osoba zna i cijeni....vecina vas je ozenjena i trazi zabavu sa strane...kad ju dobije sere jer mora platit,pa se cjenka i na kraju jos pljuje po curama...ako ti nije odgovarala nemoj se vracat tamo...i problem rijesen....a ako bas vec imate potrebu da pisete napisi da nije bio ok a ne objavit slike,imena,brojeve....
 
90% onoga što se na ovom forumu piše nema nikakve vrijednosti kao informacija. Najviše pišu oni što najmanje znaju, i uvjek negativno naravno.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh