Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to je u redu..-i ja bi tako da sam ženaJbg ima zena koje rade ali vole kurac pa spoje ugodno s korisnim....
jel ga ti voliš?Jbg ima zena koje rade ali vole kurac pa spoje ugodno s korisnim....
Jeste li vi gospođo Tzv Crna Pantera?Jbg decki da...plati i jebi ali to ne znaci da se moraju trpit svakakva sranja i ponizavanja zena...
Halooo Somy, nemoj pljuvati po svima, hajde malo reduciraj.... i koliko vidim ponovno pokušavaš na nježnu i toplu priču dobiti pičke za džabe a to na ovom forumu je rijetka pojavaCure u pravu ste. Većina samo piše. Ja dao dva-tri broja. Nagovarili me i popustio. Samo slali sms i ni jedan nije otišao kod cura
Pa vi ste te koje stavljate oglase sa laznim slikama i opis usluga koje ocito ne ispunjavate i uz to sve ocekujete da vas se masno plati i onda imate karaktera doci na ovaj forum i kmecat, jednostavno nemoj te se bavit time i idi te radit svaki dan 8 sati i to je to ili ispunite ono za sto vas se placaNapokon normalna tema....sve veliki jebaci...nama zenama gledaju i traze dlaku u jajetu ...debela,ruzna,smrdi,picka ko slapa o ostali pridjevi a sta oni misle da su bogom dani...manekeni,savrseni....uzas,jad i bijeda....a najbolje od svega samo laju i seru i vj ni ne jebu nego doma drkaju
Jesi li ti u oglasu?Jbg decki da...plati i jebi ali to ne znaci da se moraju trpit svakakva sranja i ponizavanja zena...
Halo Venty, nemoj sada i ti popušiti spiku kao Sombrero da su one sve divne i krasne a mi ološ i bagra. Izgleda da se ponavlja situacija iz Birtijaških ćakula: Ventura traži finu curu a Sombrero besplatne pičke na PO!!!!!Jesi li ti u oglasu?
Duso draga,ja osobno radim...i biram s kime idem jer mogu...a to sto kako ti kazes neke stave oglas sa laznim slikama ok ali i vase kota na slikama kad saljete izgledaju kako....neoprane,dlakave,pristave i mislite da ga mora uzet ili u usta ili pickuPa vi ste te koje stavljate oglase sa laznim slikama i opis usluga koje ocito ne ispunjavate i uz to sve ocekujete da vas se masno plati i onda imate karaktera doci na ovaj forum i kmecat, jednostavno nemoj te se bavit time i idi te radit svaki dan 8 sati i to je to ili ispunite ono za sto vas se placa
Svi vi bi jebali badava da....a opet ocekujete da zena ima frizuru,donjeg vesa,noktice,da je sredena...pa sve to kosta....a ako necete platit jebite svoje domaHalo Venty, nemoj sada i ti popušiti spiku kao Sombrero da su one sve divne i krasne a mi ološ i bagra. Izgleda da se ponavlja situacija iz Birtijaških ćakula: Ventura traži finu curu a Sombrero besplatne pičke na PO!!!!!
NeJesi li ti u oglasu?
Ne mora biti fina, samo da ne blokira iz čista mira ako kliknemo.Halo Venty, nemoj sada i ti popušiti spiku kao Sombrero da su one sve divne i krasne a mi ološ i bagra. Izgleda da se ponavlja situacija iz Birtijaških ćakula: Ventura traži finu curu a Sombrero besplatne pičke na PO!!!!!
Pa on placa tebe, a ne ti njegaDuso draga,ja osobno radim...i biram s kime idem jer mogu...a to sto kako ti kazes neke stave oglas sa laznim slikama ok ali i vase kota na slikama kad saljete izgledaju kako....neoprane,dlakave,pristave i mislite da ga mora uzet ili u usta ili picku
Nije ok,to je prijevara.Čudiš se kad se okrenu na vratima jer nije ni približno kako se oglašava.Normalno muški ispadaju nekorektni jer ne žele imat posla sa nečim lažnim.Duso draga,ja osobno radim...i biram s kime idem jer mogu...a to sto kako ti kazes neke stave oglas sa laznim slikama ok ali i vase kota na slikama kad saljete izgledaju kako....neoprane,dlakave,pristave i mislite da ga mora uzet ili u usta ili picku
Isto tako ako ti se nešto ne sviđa sastrane,jebi se doma.Vjerojatno te ni doma više ne doživljavaju pa si prisiljena se prodavatSvi vi bi jebali badava da....a opet ocekujete da zena ima frizuru,donjeg vesa,noktice,da je sredena...pa sve to kosta....a ako necete platit jebite svoje doma
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|