Sisata i guzata
Well-known member
Netko sa Porscheom da me preveze do Mc donaldsa? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odvojeno je od ostalih tema, kao birtijaVama ljudi ovdje treba chat u sklopu foruma..nije neki problem to dodat..vi cete bit zadovoljni i sacuvat cete forum kao takav
Ja isto ponekad odem na recenzije da vidim jel ima sta drugo od par onih maserki, gilfica, one tee i one tetoviraneTo sto se jedino ovdje nesto zanimljivo pise i cita e jbg.....
Znaju to biti i muskiU zadnje vrijeme sve cesce primjecujem da ima dosta mladih cura do 30 godina koje se ne oglasavaju vec ti se jave mailom il nesto.
Frend mi rekao da se na njegov oglas javilo par cura u zadnjih mjesec dana.
Sto je najgore od svega, meni se javila jedna i to na moj privatni mail!?
Gledam koji bog, od kud uopce moj privatni mail njoj??? Jel to na blef ili? Ne kuzim...
Nekad imam osjecaj da me netko "stalka", creepy do bola.![]()
A i to tko zna kome se javis... Nego ides van pa ti uletavaju, preko drustvenih mreza i preko poznanikaA i u danasnje vrijeme se ne moraju ni oglasavat budimo realni tako ostaju koliko toliko anonimne i u potpunoj diskreciji.
Otvori oglase imas milijun decki koji stavljaju oglase, odabere koji joj se svidaju poslaje im mail i cao.
Jaooo vidi ljubomoreOvo mi je napisao Ventura u pp , objavit ću javno , znam da se on neće ljutiti ;
Dobro vi nećete zatvoriti temu, jer vam odgovara više upisa. Meni se ne da više gledati preseravanje čovjeka od 60 godina, tako da odlazim s foruma. Pozdrav.
Ako moram birati između Venture i Sombrera , biram Venturu , sorry Sombrero dosadan si i ne kvari nam ugođaj
Ventura, molim te ostani , jer bez tebe ovaj lonac nema začina ........
Jel se ti spremaš za slikanje ?Ventura i Sombrero, decki jel sve ok?![]()
Jel se ti spremaš za slikanje ?... Imam spremmljenu fotku
![]()
Jesi jebao danas?Jel se ti spremaš za slikanje ?![]()
Boze , kakva su to pitanja i to ovako javno?Jesi jebao danas?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|