Sisata i guzata
Well-known member
Nikog u birtiji... Drzimo se epidemioloskih mjera...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovakva ljepotica sama za sankom...Nikog u birtiji... Drzimo se epidemioloskih mjera...
Pije svoj viski s ledom, igra se vatromOvakva ljepotica sama za sankom...
Jel to neka pjesma?Ovakva ljepotica sama za sankom...
A kao ne slusa cajke..pihPije svoj viski s ledom, igra se vatrom
Mozda je SiG to malo preuredila ali Maja Marijana - zena zmijaJel to neka pjesma?
Nije, trenutna situacija...Jel to neka pjesma?
pelin za jutroNikog u birtiji... Drzimo se epidemioloskih mjera...
Ne znam o cemi pricateA kao ne slusa cajke..pih
Ma zna ona sve te pjesme..samo se pravi finaMozda je SiG to malo preuredila ali Maja Marijana - zena zmija
Pa dobro ovu igrom slucaja znam...Ma zna ona sve te pjesme..samo se pravi fina![]()
Hej cao...evo ako mogu i ja u runduOvakva ljepotica sama za sankom...
... Osvetu sprema, igra na obzir ali milosti nema.. Da, to je taMozda je SiG to malo preuredila ali Maja Marijana - zena zmija
Tko te nezna, mislio bi da nikad u lampase nisi bila... Osvetu sprema, igra na obzir ali milosti nema.. Da, to je ta![]()
Kako zna, ma ja znam da sig u autu okrene narodnjak sigurno... Osvetu sprema, igra na obzir ali milosti nema.. Da, to je ta![]()
Pa i nisam, najozbiljnije, ne znam ni doci do tamoTko te nezna, mislio bi da nikad u lampase nisi bila![]()
E to je nepoznanica... Hoce ostati misteriozan..Di nam je Ventura?
Sta nam on slusa?
Ne diraj coveka za onim stolom...E to je nepoznanica... Hoce ostati misteriozan..
To mi stari slusaNe diraj coveka za onim stolom...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|