Nisam, morao sam ići.I? Jesi ostao? Zasto to radi?
šta joj stvarno nitko nije ostao? jes da priča kao navinuta, ali nije loše društvo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam, morao sam ići.I? Jesi ostao? Zasto to radi?
jes da priča kao navinuta, ali nije loše društvo
Sisata, ja sam pod stresom...Možeš li mi pomoći?Intrigiram javnost... A sad najozbiljnije, protekli dani bas i nisu bili za zajebanciju. Volonter sam za sva ziva bica u nevolji, tako da vas pozivam, ako vec niste, da se u sto vecem broju ukljucite u pruzanje pomoci nesretnim ljudima okolice Siska i Petrinje. Sve se to vrlo lako moze dogoditi i nama...
Nemoj bit sad glup sa glupim komentarima, lupi si kurac u rub kade par puta da dodjes malo sebi.Sisata, ja sam pod stresom...Možeš li mi pomoći?
Napet sam burazNemoj bit sad glup sa glupim komentarima, lupi si kurac u rub kade par puta da dodjes ma
Ali na terenu ti vlada veliki problem.... Evo vec u 2 navrata sam bio dolne.... Prvi dan i danasIntrigiram javnost... A sad najozbiljnije, protekli dani bas i nisu bili za zajebanciju. Volonter sam za sva ziva bica u nevolji, tako da vas pozivam, ako vec niste, da se u sto vecem broju ukljucite u pruzanje pomoci nesretnim ljudima okolice Siska i Petrinje. Sve se to vrlo lako moze dogoditi i nama...
Nit je Ventura umočio nit je SiG ozlijeđena, bit će da je "duševno povrijeđena" pa će Venturu prijaviti radi naknade za duševnu bolZamrla tema od kad je Ace umočio, mora je SiG ozlijeđena kad se ne
Ne treba ići i povećavati nered i gužvu, hrabe i vode i odjeće ima dovoljnio, sad trebaju novci, zato jednostavno uplatio sam iznos koji bi potrošio na SiG i kristalku i to je to...Ali na terenu ti vlada veliki problem.... Evo vec u 2 navrata sam bio dolne.... Prvi dan i danas
Prvi dan veliki problem puno ljudi... Neznaju se rasporedit tj nema linije zapovijedanja
Vojska, policija, vatrogasci, civilna svako vuce na svoju stranu
Onda drugo jebkaj se avi grupiraju u grad..... Ima sela dolje koja jos do danas niko nije posjetio
Ljudi nemaj kruh vodu......
Ugl. Katastrofa
Haha dobar.... Ali mozfa ruzno zvuci ali novac ova jebena drzava od mene vidjet nece.... Radije cu osobno kupit jedna vrata jedan prozor 100 letvi paletu crijepa nego da dajem pare ovoj bagri.... Em ce ti uzet pdv em ce dio ukrast i na kraju od nase donacije ostane kita......Ne treba ići i povećavati nered i gužvu, hrabe i vode i odjeće ima dovoljnio, sad trebaju novci, zato jednostavno uplatio sam iznos koji bi potrošio na SiG i kristalku i to je to...
Katastrofa ali hvala sto ste otisli i za svako dobro djeloAli na terenu ti vlada veliki problem.... Evo vec u 2 navrata sam bio dolne.... Prvi dan i danas
Prvi dan veliki problem puno ljudi... Neznaju se rasporedit tj nema linije zapovijedanja
Vojska, policija, vatrogasci, civilna svako vuce na svoju stranu
Onda drugo jebkaj se avi grupiraju u grad..... Ima sela dolje koja jos do danas niko nije posjetio
Ljudi nemaj kruh vodu......
Ugl. Katastrofa
Odjece i toga ima jako puno..... Mi smo danas odfurali 130 kruhova sto smo uspijeli skupit kroz donacije.... I to smo isli po ono zabacenim mjesgima koja nitko i ne spominjeI mi smo u kvartu skupili odjecu, deke i hranu, nazalost nisam u mogucnosti otici ali pratim sve vijesti i uskocit cu sa cim bude potrebno
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|