Valjda se hvala kaze..malo si se razbahatio To je SIG kriva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Valjda se hvala kaze..malo si se razbahatio To je SIG kriva.
Da vidis za koji tjedan sto se bude duze druzio samnom, bit ce najveci jebac na forumu poslje moderatora...Valjda se hvala kaze..malo si se razbahatio To je SIG kriva.
Mozda mu to pomogne da se smiriDa vidis za koji tjedan sto se bude duze druzio samnom, bit ce najveci jebac na forumu poslje moderatora...
Pa s kim si takav siMozda mu to pomogne da se smiri
Zahvali VenturiOvolk'o sadrzaja nisam procitao od mature.. hvala na 86 stranica zestoke zajebancije, a takoder i sretan Bozic
Ja sam Venturu uzela kao svoj projekt. Imam mjesec dana da od njega napravim jebaca sa najboljim recenzijamamogu i dva puta.. dobijem i ja onda tvoj popust pa me odvezes i platis?
edit: i ja sam neodlucan, tajanstven i jedino sta mi je na pameti je ljubljenje.. logicno
Samo bahato...Ja sam Venturu uzela kao svoj projekt. Imam mjesec dana da od njega napravim jebaca sa najboljim recenzijama
Kak se meni cini nista od toga..uzmi ti nekog drugog za projekt jer dok se Ventura odluci bit ces MilficaJa sam Venturu uzela kao svoj projekt. Imam mjesec dana da od njega napravim jebaca sa najboljim recenzijama
Mene vec sad deckici od 20 god dozivljavaju kao milfaruTeta imate lijepu guzu....A slatkoKak se meni cini nista od toga..uzmi ti nekog drugog za projekt jer dok se Ventura odluci bit ces Milfica
Kud su prosle godine jbtMene vec sad deckici od 20 god dozivljavaju kao milfaruTeta imate lijepu guzu....A slatko
Pa ti cekaj Venturu....ode mladostKud su prosle godine jbt
Poslije tebe ide kod Mile, tu ce se vidjeti razlika ono prije-poslije...Mislila sam ga nakon mog mentorstva poslati panteri na ispit
Pa poanta svega je da trazi ono sto zeli i ono sto placa, to mora savladati, taj strah..Poslije tebe ide kod Mile, tu ce se vidjeti razlika ono prije-poslije...
Ventura je Gentlemen..nema tu straha.. Iako je mene vise strah njega nego njega mene...
Ako jos neko ode kod mile i dobije full gfe ventura nece docekat novu godinu
Kako ti to znas? Jesi se cuo s njom?Sutra ona odlazi.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|