Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vjerujem da ce se javiti...Jaooo sad ako se javi kad ga napadnete za recenziju
Miso Kovac, on digne ruke a mi sami pjevamo...On je kao rock zvijezda...otpjeva par hitova, razgali publiku i ode...
Veli da ne moze ovaj tjedanNe vjerujem da ce se javiti...
Javio se kraljVeli da ne moze ovaj tjedan
Bonnie vas prati, ona je još analitičnija od Ventura , tako da vučeš vraga za repIduci put ja dolazim s pricom da sam bio kod bonnie na caju za 250 eura, da je bio gorak, pitao sam ju za secer ali ona nije htjela
Cajanka je uvijek dobro dosla.Bonnie vas prati, ona je još analitičnija od Ventura , tako da vučeš vraga za rep
Bonnie , jaavi seeBonnie vas prati, ona je još analitičnija od Ventura , tako da vučeš vraga za rep
Veli da ne moze ovaj tjedan
AmenDrago mi je. Poanta ovoga je bila da Ventura nesto jebucne, a ne ja
Sarmantna dama za fine deckesutra idem sigurno jebat, neku. nemam još pojma koju. imate prijedlog!?
Osobno sam razmišljao o Maji (Jarun) ili Loreni za sutrasutra idem sigurno jebat, neku. nemam još pojma koju. imate prijedlog!?
Samo visokejel voli markantne!?
sutra idem sigurno jebat, neku. nemam još pojma koju. imate prijedlog!?
Da, da...jel voli markantne!?
Ohoho evo jos jedne, skupljam popis ovih sto vole visokeSamo visoke
nezz, izgleda mi prenormalno. trebam neku pomaknutost.
Ovu ne moze zbog tenisicaIzvoli brate mojVatrena Iva
Vatrena Iva bi se družila u svom prostoru na poruke ne odgovaram samo poziv čekam te.www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|