Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja samo na finu gospodu odkad sam sama jer ne dajem oglase cesto i jako pazljivo biram. Mozda jednom, dva puta mjesecno stignem se naci. Kako se postavis prema ljudima tako ce ti i biti.ko zna na kakve su budale one naletjele. nisu svi stara škola ko ja haha
Je li ti i profilna fotka trag?Tko zna, zna
Daa ako me znas, trag jeJe li ti i profilna fotka trag?
vjerojatno si zgodna. strvarno bi bar volio popričati s tobom. dolaziš kad u čk?Ja samo na finu gospodu odkad sam sama jer ne dajem oglase cesto i jako pazljivo biram. Mozda jednom, dva puta mjesecno stignem se naci. Kako se postavis prema ljudima tako ce ti i biti.
Očito nisi samo glazbeni virtuozJa znadem koja je al nisam sliku koristio ko pomoc hehehe
Crna patera je brijem iz Hercegovine, drugačije ona pricaSiG Crna pantera?
Ako je neka sisata i guzata, Crna pantera definitivno nije
Donosili su mi poklone, pice, garderobu, knjige, pricali smo i o politici, poslu...
Crna patera je brijem iz Hercegovine, drugačije ona prica
Crna Pantera: tu sam ja iz zagreba; kod GrudaDonosili su mi poklone, pice, garderobu, knjige, pricali smo i o
Crna patera je brijem iz Hercegovine, drugačije ona prica
Tesko bi dalmos reko brijemA SiG priča kao da bi mogla biti s juga
Da bar ali sam ipak iz ZgA SiG priča kao da bi mogla biti s juga
Ali jako volim juzne krajeveDa bar ali sam ipak iz Zg
znači čakovec ništa?Ali jako volim juzne krajeve
Učinilo mi se po nekim izrazima.Ali jako volim juzne krajeve
Pa idem ja svake godine, valjda cu i sljedeceUčinilo mi se po nekim izrazima.
Hoćeš se spustiti do juga kad capak dozvoli?
Respect!!Tretira te onako kako vidi da te može tretirati a to svi vide. Ti kod kurve tražiš da joj budeš privlačan. Privlačan je njima Marulić i Starčević a ne klijent. Ako si hoćeš dokaz za privlačnost uleti curama koje nisu u ovom poslu i iz svakoj od neba ćeš nešto naučiti kao i svaki muškarac, barem je Agram veliki grad.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|