Sisata i guzata
Well-known member
Koja, koja, posalji na whappOna privatna je najjača
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja, koja, posalji na whappOna privatna je najjača
Pogubio sam te fotkeKoja, koja, posalji na whapp
A jbt... Kako si mogaoPogubio sam te fotke
Pa ne mogu svakih 5 min mijenjatikad će nova slika?
Laku noc...idem. ugodna noć SIG. pozdrav svima
Nije ti se Ventura javioLaku noc...
Nije..Nije ti se Ventura javio
Jest. Nisam ljubomorna... Osvrnula sam se na to da si trebao zblokirat sombrera ko sto je predlozio ventura, da idemo sve blokirat imali bi posla do jutra plus jos ni ne znam sve koji suOpet si nesigurna i ljubomorna . Nisam danas jebao , nadam se da ti je sad lakše
ne razumijem tvoja represivna razmišljanjaJest. Nisam ljubomorna... Osvrnula sam se na to da si trebao zblokirat sombrera ko sto je predlozio ventura, da idemo sve blokirat imali bi posla do jutra plus jos ni ne znam sve koji su
Da ne znamo tocno tko su sve bili moji jebaci na forumu a okomili su se svi na sombrerane razumijem tvoja represivna razmišljanja
Mijenjaj sliku , slab je odzivDa ne znamo tocno tko su sve bili moji jebaci na forumu a okomili su se svi na sombrera
Ova mi se bas svidjabolje i to nego da im dajem laznu nadu...Mijenjaj sliku , slab je odziv
Btw jucer su svi stalkeri visili na profiluOva mi se bas svidjabolje i to nego da im dajem laznu nadu...
Ventura ti je zabio nož u ledjaOva mi se bas svidjabolje i to nego da im dajem laznu nadu...
Marijole ti se nije javioBtw jucer su svi stalkeri visili na profilu
Istina, jos me dusa boli... Jedini kojeg sam uz tebe voljela....Ventura ti je zabio nož u ledja
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|