Sisata i guzata
Well-known member
Logika ti kaze da ako uspijes postici jednu cijenu sigurno je neces smanjivati jer je neki Marijole sa foruma to napisaoNisi bas savladala to gradivo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Logika ti kaze da ako uspijes postici jednu cijenu sigurno je neces smanjivati jer je neki Marijole sa foruma to napisaoNisi bas savladala to gradivo...
Jel boli Desanka ?nije to meni zajebancija
Budemo u kontaktu...i kad želiš da dođem u zg?
Ne dirigira Marijole cijenu nego trziste.. A trziste je takvo da si u rangu 400Logika ti kaze da ako uspijes postici jednu cijenu sigurno je neces smanjivati jer je neki Marijole sa foruma to napisao
kako?Budemo u kontaktu...
Trziste koje ti posjecujesduso ja u susret ulozim vise od 400 kn sto je tebi nezamislivo jer jebes PONe dirigira Marijole cijenu nego trziste.. A trziste je takvo da si u rangu 400
Garderobica, posteljina, sminkica, cugica.. Nista od toga ne dobijes, ha?Trziste koje ti posjecujesduso ja u susret ulozim vise od 400 kn sto je tebi nezamislivo jer jebes PO
u svemu je takosad jesi, sutra nisi
Ne, nista od toga ne dobijem.Jer zato ne idem. Ali dobijem zgodnu, mladu curu koja lici na nesto.Garderobica, posteljina, sminkica, cugica.. Nista od toga ne dobijes, ha?
To su tvoji kriteriji. Ako hoces da se ta mlada cura malo potrudi moras coltati...Ne, nista od toga ne dobijem.Jer zato ne idem. Ali dobijem zgodnu, mladu curu koja lici na nesto.
To se nece tako skoro desiti...Nego SiG javi kad trziste padne da ulozim
Budi drug, javi mi kad netko plati 1000To su tvoji kriteriji. Ako hoces da se ta mlada cura malo potrudi moras coltati...
Placali su i duplo, sta te to jebe? Ja tebe ne pitam koliko placas zene iz POBudi drug, javi mi kad netko plati 1000
Nista me ne jebe...cemu takav ton, cemu vrisak?Placali su i duplo, sta te to jebe? Ja tebe ne pitam koliko placas zene iz PO
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|